Het geheim der eersten

de terp van Naphtali; een ontdekking met wereldwijde implicaties

Prijs € 18,50

Uitverkocht

Henriette Hemmink

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat hebben Stonehenge in Engeland, de piramides van Gizeh in Egypte, Gamla Uppsala in Zweden en de Friese terpen gemeen? Wat is de relatie tussen het Jezusverhaal, de zwartepieten-discussie en de Noorse en Griekse mythologie? Thomas van Dam, wetenschapper, ontdekt bij toeval de ware betekenis van de symbolen op de eeuwenoude kerk van Hindeloopen. Het is het begin van een spannende en fascinerende zoektocht naar een meer dan 2.000 jaar oud geheim dat verspreid ligt over het Friese landschap. 'Het geheim der eersten' is meer dan een zoektocht naar een archeologisch geheim. Het is ook een meeslepend verhaal over macht en manipulatie binnen het huwelijk, tussen collega's en binnen de Katholieke Kerk, tot in het Vaticaan. De zoektocht laat zelfs het koningshuis niet onberoerd...Toeval bestaat niet in dit meesterlijk geschreven verhaal. De ultieme fact-thriller!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henriette Hemmink
Uitgever
Louise, Uitgeverij
ISBN
9789491536243
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
424

Beschrijving

Wat hebben Stonehenge in Engeland, de piramides van Gizeh in Egypte, Gamla Uppsala in Zweden en de Friese terpen gemeen? Wat is de relatie tussen het Jezusverhaal, de zwartepieten-discussie en de Noorse en Griekse mythologie?

Thomas van Dam, wetenschapper, ontdekt bij toeval de ware betekenis van de symbolen op de eeuwenoude kerk van Hindeloopen. Het is het begin van een spannende en fascinerende zoektocht naar een meer dan 2.000 jaar oud geheim dat verspreid ligt over het Friese landschap.

'Het geheim der eersten' is meer dan een zoektocht naar een archeologisch geheim. Het is ook een meeslepend verhaal over macht en manipulatie binnen het huwelijk, tussen collega's en binnen de Katholieke Kerk, tot in het Vaticaan. De zoektocht laat zelfs het koningshuis niet onberoerd...

Toeval bestaat niet in dit meesterlijk geschreven verhaal. De ultieme fact-thriller!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henriette Hemmink
Uitgever
Louise, Uitgeverij
ISBN
9789491536243
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
424

Pak mee!