Het geheim - grote letter

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Anna Enquist

Paperback | December 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een man denkt dat zijn ex-vrouw, de pianiste Wanda Wiericke, in Amerika woont en werkt. Maar op een avond leest hij in de krant dat zij begin jaren tachtig door ziekte gedwongen werd haar muzikale carrière op te geven. Wanneer hij weet dat ze zich heeft teruggetrokken in een dorpje in de Pyreneeën stapt hij in zijn auto met het vaste voornemen haar te zoeken.Heden en verleden wisselen elkaar af in Het geheim. Het heden afwisselend gezien door de ogen van de man en de vrouw. Daartussendoor, in korte scènes, ontvouwt zich de levensgeschiedenis van Wanda Wiericke, waarin geheimen een grote rol spelen. Eén geheim is allesoverweldigend - en uiteindelijk kan alleen de muziek troost bieden. Anna Enquist (1945) is een van de bekendste schrijvers in de Nederlandse literatuur. Met haar gedichten, romans en verhalen verwierf ze een groot - internationaal - lezerspubliek. Haar jongste roman, Contrapunt, verscheen najaar 2008, eerst in Duitsland en een maand later in Nederland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anna Enquist
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029583985
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242

Beschrijving

Een man denkt dat zijn ex-vrouw, de pianiste Wanda Wiericke, in Amerika woont en werkt. Maar op een avond leest hij in de krant dat zij begin jaren tachtig door ziekte gedwongen werd haar muzikale carrière op te geven. Wanneer hij weet dat ze zich heeft teruggetrokken in een dorpje in de Pyreneeën stapt hij in zijn auto met het vaste voornemen haar te zoeken.
Heden en verleden wisselen elkaar af in Het geheim. Het heden afwisselend gezien door de ogen van de man en de vrouw. Daartussendoor, in korte scènes, ontvouwt zich de levensgeschiedenis van Wanda Wiericke, waarin geheimen een grote rol spelen. Eén geheim is allesoverweldigend - en uiteindelijk kan alleen de muziek troost bieden.

Anna Enquist (1945) is een van de bekendste schrijvers in de Nederlandse literatuur. Met haar gedichten, romans en verhalen verwierf ze een groot - internationaal - lezerspubliek. Haar jongste roman, Contrapunt, verscheen najaar 2008, eerst in Duitsland en een maand later in Nederland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anna Enquist
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029583985
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242

Pak mee!