Het geheim van Agrippina

intriges in het Romeinse Keulen

Prijs € 18,90

Uitverkocht

R.- D. Sabel

Paperback | December 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Keulen, 53 jaar na Christus Een serie geheimzinnige moorden zorgt voor grote onrust in de Romeinse provincie Germania. Het motief voor de moorden is volstrekt onduidelijk. De Romeinse tribuun Marcus Valerius wordt vanuit Rome naar de verre provinciestad Keulen gestuurd. Hij krijgt van keizer Claudius de moeilijke opdracht mee om een geheim onderzoek naar de moorden in te stellen. Claudius' vrouw, keizerin Agrippina heeft zo haar eigen plannen met de tribuun.Vanaf dat moment is Valerius zijn leven niet meer zeker. Nog voor hij vertrekt uit Rome, wordt de eerste poging al gedaan om hem uit de weg te ruimen. Eenmaal in Keulen stuit hij overal op een muur van onwil en stilzwijgen. En er vallen nieuwe slachtoffers.Dan ontdekt Valerius een mogelijk verband tusssen de slachtoffers en een nieuwe, oosterse sekte, die een timmermanszoon aanbidt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R.- D. Sabel
Uitgever
Vuurbaak B.V., Uitgeverij De
ISBN
9789055603244
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
317

Beschrijving

Keulen, 53 jaar na Christus

Een serie geheimzinnige moorden zorgt voor grote onrust in de Romeinse provincie Germania. Het motief voor de moorden is volstrekt onduidelijk.
De Romeinse tribuun Marcus Valerius wordt vanuit Rome naar de verre provinciestad Keulen gestuurd. Hij krijgt van keizer Claudius de moeilijke opdracht mee om een geheim onderzoek naar de moorden in te stellen. Claudius' vrouw, keizerin Agrippina heeft zo haar eigen plannen met de tribuun.
Vanaf dat moment is Valerius zijn leven niet meer zeker. Nog voor hij vertrekt uit Rome, wordt de eerste poging al gedaan om hem uit de weg te ruimen. Eenmaal in Keulen stuit hij overal op een muur van onwil en stilzwijgen. En er vallen nieuwe slachtoffers.
Dan ontdekt Valerius een mogelijk verband tusssen de slachtoffers en een nieuwe, oosterse sekte, die een timmermanszoon aanbidt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R.- D. Sabel
Uitgever
Vuurbaak B.V., Uitgeverij De
ISBN
9789055603244
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
317

Pak mee!