Het geheim van loslaten

je hebt een hele wereld te winnen als je durft los te laten

Prijs € 17,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Guy Finley

Paperback | Mei 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 42 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

In Het geheim van loslaten beschrijft de Amerikaanse bestsellerauteur Guy Finley hoe we onszelf kunnen ontdoen van gedachten en gevoelens die ons levensgeluk in de weg staan. Centraal thema van dit even inspirerende als praktische boek is 'vertrouwen': durf los te laten en je zult zien dat barrières als angst, woede, schuld of spijt geslecht worden. Het resultaat? De hele wereld staat voor je open. Aan de hand van praktische stap-voor-stapinstructies, dialogen, intrigerende vragen en inspirerende waargebeurde verhalen leidt Finley ons naar emotionele vrijheid en onze diepe bron van innerlijke kracht. Meer dan 200.000 exemplaren wereldwijd verkocht!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guy Finley
Uitgever
Altamira
ISBN
9789401301831
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
302

Beschrijving

In Het geheim van loslaten beschrijft de Amerikaanse bestsellerauteur Guy Finley hoe we onszelf kunnen ontdoen van gedachten en gevoelens die ons levensgeluk in de weg staan. Centraal thema van dit even inspirerende als praktische boek is 'vertrouwen': durf los te laten en je zult zien dat barrières als angst, woede, schuld of spijt geslecht worden. Het resultaat? De hele wereld staat voor je open.

Aan de hand van praktische stap-voor-stapinstructies, dialogen, intrigerende vragen en inspirerende waargebeurde verhalen leidt Finley ons naar emotionele vrijheid en onze diepe bron van innerlijke kracht.

Meer dan 200.000 exemplaren wereldwijd verkocht!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guy Finley
Uitgever
Altamira
ISBN
9789401301831
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
302

Pak mee!