Het gevoelige rotsblok

Prijs € 17,95

Uitverkocht

S. Terwindt

Paperback | December 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze bundel bevat verhalen over spirituele ervaringen en de samenhang van alles: levende wezens, 'dode' materie en gebeurtenissen. Schijnbare toevalligheden verbergen diepere betekenissen en zijn onderdeel van een groter geheel. De lezer wordt verrast en geboeid door onverwachte wendingen aan het einde van elk verhaal, waarbij ook stukjes van levenspuzzels in elkaar vallen. Zo gaat in het eerste verhaal de hoofdpersoon op reis en beleeft veel wonderlijks in de natuur. Hij wordt teruggevoerd naar het verre verleden, het Romeinse rijk in de derde eeuw voor Christus. Degenen die hij ontmoet spelen een rol binnen het totale levensplan, in verleden en heden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. Terwindt
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048404094
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deze bundel bevat verhalen over spirituele ervaringen en de samenhang van alles: levende wezens, 'dode' materie en gebeurtenissen.
Schijnbare toevalligheden verbergen diepere betekenissen en zijn onderdeel van een groter geheel. De lezer wordt verrast en geboeid door onverwachte wendingen aan het einde van elk verhaal, waarbij ook stukjes van levenspuzzels in elkaar vallen. Zo gaat in het eerste verhaal de hoofdpersoon op reis en beleeft veel wonderlijks in de natuur. Hij wordt teruggevoerd naar het verre verleden, het Romeinse rijk in de derde eeuw voor Christus. Degenen die hij ontmoet spelen een rol binnen het totale levensplan, in verleden en heden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. Terwindt
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048404094
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig