Het gouden lint (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marleen Schmitz

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Serveerster Marije, de hoofdpersoon in 'Het gouden lint' van Marleen Schmitz woont samen met Benno, de eigenaar van het restaurant waar ze werkt. Als die relatie stukloopt, verbreekt Benno ook meteen de werkrelatie. Net als Marije volledig aan de grond zit, wint ze een enorm geldbedrag. Ze is dolblij, maar ze komt er al snel achter dat het geld ook veel schaduwkenten kent. Marije besluit zich tijdelijk terug te trekken op de vakantieboerderij van verre familie. Kan ze haar leven hier opnieuw opbouwen? Marleen Schmitz werkt in 'Het gouden lint' op overtuitgende wijze uit dat het winnen van een groot geldbedrag veel onwelkome heisa met zich meebrengt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marleen Schmitz
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020537154
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
5811297 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Serveerster Marije, de hoofdpersoon in 'Het gouden lint' van Marleen Schmitz woont samen met Benno, de eigenaar van het restaurant waar ze werkt. Als die relatie stukloopt, verbreekt Benno ook meteen de werkrelatie. Net als Marije volledig aan de grond zit, wint ze een enorm geldbedrag. Ze is dolblij, maar ze komt er al snel achter dat het geld ook veel schaduwkenten kent. Marije besluit zich tijdelijk terug te trekken op de vakantieboerderij van verre familie. Kan ze haar leven hier opnieuw opbouwen?

Marleen Schmitz werkt in 'Het gouden lint' op overtuitgende wijze uit dat het winnen van een groot geldbedrag veel onwelkome heisa met zich meebrengt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marleen Schmitz
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020537154
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
5811297 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig