Het grote landschapsboek (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book

Willem van Toorn

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als er één schrijver is die bevlogen schrijft over het landschap en over onze omgang daarmee, is het Willem van Toorn. Hij `leest het landschap, ziet het als een prentenboek van ons geheugen. Kwaad maakt hij zich wanneer dat cultuurlandschap schade wordt gedaan uit het belang van economische groei, het nieuwe terug-naar-de-natuur-denken of het ideaal van massarecreatie. Wie regisseert die veranderingen eigenlijk? De heldere visie van Willem van Toorn op het veranderende landschap en de bestuurders wordt opgesierd met stads- en landschapsfotos van Theo Baart. Eind 2010 ontving Willem van Toorn voor zijn unieke en kritische bijdrage aan het debat over de groene ruimte de Groeneveldprijs van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem van Toorn
Uitgever
Querido
ISBN
9789021440071
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2011
Bestandsgrootte
1082439 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Als er één schrijver is die bevlogen schrijft over het landschap en over onze omgang daarmee, is het Willem van Toorn. Hij `leest het landschap, ziet het als een prentenboek van ons geheugen. Kwaad maakt hij zich wanneer dat cultuurlandschap schade wordt gedaan uit het belang van economische groei, het nieuwe terug-naar-de-natuur-denken of het ideaal van massarecreatie. Wie regisseert die veranderingen eigenlijk?
De heldere visie van Willem van Toorn op het veranderende landschap en de bestuurders wordt opgesierd met stads- en landschapsfotos van Theo Baart.

Eind 2010 ontving Willem van Toorn voor zijn unieke en kritische bijdrage aan het debat over de groene ruimte de Groeneveldprijs van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem van Toorn
Uitgever
Querido
ISBN
9789021440071
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2011
Bestandsgrootte
1082439 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig