Het huis aan het meer (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Hannah Richell

EPUB met digitaal watermerk | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hannah Richell bestsellerauteur van De zwijgende zeeOp een zwoele zomerdag in 1980 zoekt een groepje pas afgestudeerde studenten verkoeling in het afgelegen Engelse Peak District. Ze ontdekken een vervallen, leegstaand huis aan een prachtig meer. Kat, Simon, Ben, Carla en Mac besluiten om zich een jaar terug te trekken en te gaan leven van het land. anvankelijk lukt dat prima, maar terwijl de seizoenen elkaar opvolgen lopen de onderlinge spanningen steeds hoger op. Op een dag staat er een onverwachte bezoekster voor de deur, die hun utopische dromen voor altijd zal verstoren.Drie decennia later erft Lila, een kwetsbare jonge vrouw, het afgelegen huis aan het meer. Ze heeft geen idee aan wie ze dit te danken heeft, en ze vraagt zich dan ook af wie de vorige bewoners waren. Lila kan het gevoel niet van zich afzetten dat iemand haar in de gaten houdt.'Hannah Richell trekt je meteen het verhaal in. Een adembenemende en onvergetelijke roman.' Elizabeth Noble'Sfeervol, diepzinnig en superspannend.' The Australian Women's Weekly Hannah Richell, bestsellerauteur van De zwijgende zee, werkte bij enkele Engelse uitgeverijen als marketingdeskundige, en in de filmindustrie. In 2005 emigreerde ze naar Australië. Hannah Richell woont met haar gezin in Sydney.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hannah Richell
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044345056
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
523373 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
433

Beschrijving

Hannah Richell bestsellerauteur van De zwijgende zee

Op een zwoele zomerdag in 1980 zoekt een groepje pas afgestudeerde studenten verkoeling in het afgelegen Engelse Peak District. Ze ontdekken een vervallen, leegstaand huis aan een prachtig meer. Kat, Simon, Ben, Carla en Mac besluiten om zich een jaar terug te trekken en te gaan leven van het land. anvankelijk lukt dat prima, maar terwijl de seizoenen elkaar opvolgen lopen de onderlinge spanningen steeds hoger op. Op een dag staat er een onverwachte bezoekster voor de deur, die hun utopische dromen voor altijd zal verstoren.

Drie decennia later erft Lila, een kwetsbare jonge vrouw, het afgelegen huis aan het meer. Ze heeft geen idee aan wie ze dit te danken heeft, en ze vraagt zich dan ook af wie de vorige bewoners waren. Lila kan het gevoel niet van zich afzetten dat iemand haar in de gaten houdt.

'Hannah Richell trekt je meteen het verhaal in. Een adembenemende en onvergetelijke roman.' Elizabeth Noble

'Sfeervol, diepzinnig en superspannend.' The Australian Women's Weekly

Hannah Richell, bestsellerauteur van De zwijgende zee, werkte bij enkele Engelse uitgeverijen als marketingdeskundige, en in de filmindustrie. In 2005 emigreerde ze naar Australië. Hannah Richell woont met haar gezin in Sydney.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hannah Richell
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044345056
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
523373 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
433