Het indigo van de dood

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Patrick Brannigan

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In deze verhalenbundel met urban weird, horror, erotische steampunk, science fiction, en Keltische en epische fantasy voert Patrick Brannigan iedere liefhebber van spanning, mysterie en het fantastische over de grenzen van de menselijke verbeelding. In 'Het indigo van de dood' ontmoet Kaperkapitein Pier Dijkshoorn een vrouw die hem vervloekt met het indigo van de dood. Een voodoopriester belooft hem te genezen, op voorwaarde dat Pier een afgodsbeeld vindt. Zal Pier er in slagen aan het indigo te ontkomen? 'Meeslepende stijl, overtuigende verteltoon, ijzersterke sfeer.' - Natalie Koch'Echte schoonheid zit van binnen' verhaalt over een spuuglelijke biochemicus die met DNA klooit, een chimpansee die van dansen houdt, een irritante robot en een wondermooie studente... Dat kan nooit goed gaan. Of wel? 'IJzersterk, swingend en gewoon VET verhaal.' - Thomas Olde HeuveltIn 'De weg der eerzucht' volgt een dienaar zijn meester naar de kust van het 17e-eeuwse Noord-Afrika. Zal zijn meester vinden wat hij begeert? Of zal hij luisteren naar zijn geweten en opstaan tegen demonische krachten? 'Aantrekkelijke schrijfstijl (...) ideale sfeerschepping (...) goed uitgediepte, geloofwaardige personages.' - Fantasywereld.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Brannigan
Uitgever
Cocky van Dijk
ISBN
9789490767259
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

In deze verhalenbundel met urban weird, horror, erotische steampunk, science fiction, en Keltische en epische fantasy voert Patrick Brannigan iedere liefhebber van spanning, mysterie en het fantastische over de grenzen van de menselijke verbeelding.

In 'Het indigo van de dood' ontmoet Kaperkapitein Pier Dijkshoorn een vrouw die hem vervloekt met het indigo van de dood. Een voodoopriester belooft hem te genezen, op voorwaarde dat Pier een afgodsbeeld vindt. Zal Pier er in slagen aan het indigo te ontkomen?

'Meeslepende stijl, overtuigende verteltoon, ijzersterke sfeer.' - Natalie Koch

'Echte schoonheid zit van binnen' verhaalt over een spuuglelijke biochemicus die met DNA klooit, een chimpansee die van dansen houdt, een irritante robot en een wondermooie studente... Dat kan nooit goed gaan. Of wel?

'IJzersterk, swingend en gewoon VET verhaal.' - Thomas Olde Heuvelt

In 'De weg der eerzucht' volgt een dienaar zijn meester naar de kust van het 17e-eeuwse Noord-Afrika. Zal zijn meester vinden wat hij begeert? Of zal hij luisteren naar zijn geweten en opstaan tegen demonische krachten?

'Aantrekkelijke schrijfstijl (...) ideale sfeerschepping (...) goed uitgediepte, geloofwaardige personages.' - Fantasywereld.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Brannigan
Uitgever
Cocky van Dijk
ISBN
9789490767259
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Pak mee!