Het laatste land (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Threes Anna

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als een samenleving op zijn grondvesten schudt, is het ieder voor zich … Midden in de Atlantische Oceaan ligt een kleine eilandengroep. Het leven is er goed en welvarend, tot een zware storm over het gebied raast en al het contact met de rest van de wereld wordt verbroken. In de geïsoleerde gemeenschap ontstaat eerst beroering, en dan paniek, als het erop lijkt dat de verbindingen niet hersteld kunnen worden. De jonge Unnar, wiens ouders niet zijn teruggekomen van hun trip naar het continent, zoekt zijn weg in deze chaos en vat sympathie op voor de uitgerangeerde vuurtorenwachter. De secretaresse van het kabinet ziet met lede ogen aan hoe de bestuurders niet in staat zijn de crisis te bedwingen, en in de haven proberen ambtenaren hun maaltijd bij elkaar te vissen. Threes Anna beschrijft hoe onverwacht snel een gelukkige en moderne samenleving kan afbrokkelen, terwijl iedereen wanhopig probeert te overleven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Threes Anna
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044968774
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
6265661 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Als een samenleving op zijn grondvesten schudt, is het ieder voor zich …

Midden in de Atlantische Oceaan ligt een kleine eilandengroep. Het leven is er goed en welvarend, tot een zware storm over het gebied raast en al het contact met de rest van de wereld wordt verbroken.
In de geïsoleerde gemeenschap ontstaat eerst beroering, en dan paniek, als het erop lijkt dat de verbindingen niet hersteld kunnen worden. De jonge Unnar, wiens ouders niet zijn teruggekomen van hun trip naar het continent, zoekt zijn weg in deze chaos en vat sympathie op voor de uitgerangeerde vuurtorenwachter. De secretaresse van het kabinet ziet met lede ogen aan hoe de bestuurders niet in staat zijn de crisis te bedwingen, en in de haven proberen ambtenaren hun maaltijd bij elkaar te vissen.

Threes Anna beschrijft hoe onverwacht snel een gelukkige en moderne samenleving kan afbrokkelen, terwijl iedereen wanhopig probeert te overleven.

14-nov-2012

Minie Testerink

Fascinerend

Dit fascinerende verhaal gaat over een eilandengroep midden in de Atlantische Oceaan. Het leven is er goed totdat er een zware storm komt want dan veranderd alles voor de mensen op het eiland want ineens is ook alle contact met het vasteland verloren gegaan. Hierdoor kunnen er geen goederen meer geleverd worden en moeten de mensen zien hoe ze zichzelf kunnen redden. De brandstof raakt op en de winkeliers willen alleen nog maar contant geld voor de aankopen maar de winkels raken leeg en zelfs in het ziekenhuis kunnen ze niet meer iedereen helpen want daar raakt ook alles op. We leren Unnar kennen, hij is nog heel jong als de storm komt, zijn ouders waren op dat moment op het vasteland en zijn na de storm niet meer terug gekomen en hij probeert op allerlei manieren te overleven. De boeren beschermen hun dieren want ze zijn bang dat die gestolen en opgegeten worden door de overlevenden. Er zijn ook bewoners die proberen om met boten het vasteland te bereiken. De bewoners die achterblijven krijgen het steeds zwaarder en komen in verschrikkelijke barre omstandigheden terecht. Terwijl de jaren verstrijken kunnen sommigen het zich heel niet meer voorstellen hoe het eerder was en wat er allemaal te koop was. Wat een geweldige schrijfster want vond het een boeiend verhaal en kon het boek moeilijk aan de kant leggen en wilde graag weten hoe het zou verlopen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Threes Anna
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044968774
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
6265661 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400