Het leningrad-dieet

Prijs € 23,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Wlada Kolosowa

Paperback | September 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Buurmeisjes Oxana en Lena groeien op in een armoedige voorstad van Sint-Petersburg en doen alles samen. Overdag praten ze nooit over de dingen die ze sinds kort ’s nachts met elkaar doen als Lena bij Oxana blijft slapen. Wanneer de bleke, slungelige Lena gescout wordt als model en naar China vertrekt, blijft de vollere Oxana gefrustreerd achter. Ze zoekt haar heil bij een schimmige website waar meisjes competitief gewicht verliezen dankzij recepten uit de tijd van het beleg van Leningrad; tijdens de Tweede Wereldoorlog waren de inwoners door jarenlange voedseltekorten gedwongen tot extreem creatief en caloriearm koken. Soep van leren riemen, gehaktballen van boekomslagen en graspuree: afvallen was nog nooit zo makkelijk!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wlada Kolosowa
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044541229
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Buurmeisjes Oxana en Lena groeien op in een armoedige voorstad van Sint-Petersburg en doen alles samen. Overdag praten ze nooit over de dingen die ze sinds kort ’s nachts met elkaar doen als Lena bij Oxana blijft slapen.
Wanneer de bleke, slungelige Lena gescout wordt als model en naar China vertrekt, blijft de vollere Oxana gefrustreerd achter. Ze zoekt haar heil bij een schimmige website waar meisjes competitief gewicht verliezen dankzij recepten uit de tijd van het beleg van Leningrad; tijdens de Tweede Wereldoorlog waren de inwoners door jarenlange voedseltekorten gedwongen tot extreem creatief en caloriearm koken. Soep van leren riemen, gehaktballen van boekomslagen en graspuree: afvallen was nog nooit zo makkelijk!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wlada Kolosowa
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044541229
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Pak mee!