Het leven van de ander

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Katie Dale

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

**** op Goodreads.com:'Wow, wat een fantastisch boek. Het was echt geweldig.' 'Ik heb dit boek verslonden, kon niet stoppen met lezen!' 'Een emotionele achtbaan van de eerste tot de laatste pagina.'Voor de fans en lezers van John Green! - Jodie Picoult voor YA-lezers.Hoe kun je uitkijken naar je toekomst als je weet dat je verleden een leugen is?Het leven van de achttienjarige Rosie stort in als haar moeder Trudie na een lang ziekbed sterft aan de erfelijke en altijd dodelijke ziekte van Huntington. Rosie verliest niet alleen haar moeder, maar blijft ook achter met de kwellende vragen: heeft zij het gen dat de ziekte veroorzaakt ook? Zal haar leven net zo eindigen als dat van haar moeder?Als Rosie besluit haar DNA te laten testen om te weten waar ze aan toe is, doet Sarah, de beste vriendin van Trudie een bekentenis: Trudie zou niet Rosies echte moeder zijn geweest...Hoe is dat mogelijk? Rouwt ze om een moeder die niet de hare is? Maar als Trudie haar moeder niet was, wie dan wel? Overweldigd door emoties besluit Rosie op zoek te gaan naar haar biologische moeder. Maar al snel ziet Rosie zich geconfronteerd met een hartverscheurend dilemma - moet ze in de leugen blijven leven of een waarheid aan het licht brengen die de levens van iedereen om haar heen op hun kop zal zetten?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Katie Dale
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045210049
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Beschrijving

**** op Goodreads.com:
'Wow, wat een fantastisch boek. Het was echt geweldig.'
'Ik heb dit boek verslonden, kon niet stoppen met lezen!'
'Een emotionele achtbaan van de eerste tot de laatste pagina.'

Voor de fans en lezers van John Green! - Jodie Picoult voor YA-lezers.


Hoe kun je uitkijken naar je toekomst als je weet dat je verleden een leugen is?

Het leven van de achttienjarige Rosie stort in als haar moeder Trudie na een lang ziekbed sterft aan de erfelijke en altijd dodelijke ziekte van Huntington. Rosie verliest niet alleen haar moeder, maar blijft ook achter met de kwellende vragen: heeft zij het gen dat de ziekte veroorzaakt ook? Zal haar leven net zo eindigen als dat van haar moeder?

Als Rosie besluit haar DNA te laten testen om te weten waar ze aan toe is, doet Sarah, de beste vriendin van Trudie een bekentenis: Trudie zou niet Rosies echte moeder zijn geweest...
Hoe is dat mogelijk? Rouwt ze om een moeder die niet de hare is?

Maar als Trudie haar moeder niet was, wie dan wel? Overweldigd door emoties besluit Rosie op zoek te gaan naar haar biologische moeder. Maar al snel ziet Rosie zich geconfronteerd met een hartverscheurend dilemma - moet ze in de leugen blijven leven of een waarheid aan het licht brengen die de levens van iedereen om haar heen op hun kop zal zetten?


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Katie Dale
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045210049
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Pak mee!