Het lijk zonder hoofd

Prijs € 23,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Michael Jecks

Paperback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Engeland in de Middeleeuwen. Nadat hij aan de vervolging van de tempeliers door de Franse koning heeft weten te ontkomen, heeft sir Baldwin zich op een landgoed in Devonshire gevestigd. Zijn vriend is Simon Puttock, de nieuwbenoemde baljuw van Lydford Castle. Samen leggen zij zich toe op het opsporen en bestrijden van misdaad en misdadigers. Het is het jaar 1319. Ook nu weer komen handelaren van heinde en verre naar de jaarmarkt van Tavistock, een stadje aan de rand van de woeste gronden van Dartmoor. En ook nu weer is het een heidens karwei om recht en orde te handhaven, want de kooplui met hun goedgevulde beurzen mogen zich verheugen in de belangstelling van menig crimineel. Maar dit jaar blijft het niet bij beurzensnijden en straatroof: midden in de stad wordt een lijk gevonden - gedumpt op een hoop afval en zonder hoofd. De abt van het nabijgelegen klooster die verantwoordelijk is voor de openbare orde, vraagt sir Baldwin en baljuw Puttock de zaak te onderzoeken. Aan hen de taak om een complex web van intriges te ontrafelen voordat het geweld in het overbevolkte stadje tot uitbarsting komt.MICHAEL JECKS wordt algemeen beschouwd als de erfgenaam van Ellis Peters, schepper van broeder Cadfael. In zijn reeks misdaadromans rond de speurders sir Baldwin en Simon Puttock weet hij een spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland.Verschenen in deze reeks: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Jecks
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038923758
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Engeland in de Middeleeuwen. Nadat hij aan de vervolging van de tempeliers door de Franse koning heeft weten te ontkomen, heeft sir Baldwin zich op een landgoed in Devonshire gevestigd. Zijn vriend is Simon Puttock, de nieuwbenoemde baljuw van Lydford Castle. Samen leggen zij zich toe op het opsporen en bestrijden van misdaad en misdadigers.

Het is het jaar 1319. Ook nu weer komen handelaren van heinde en verre naar de jaarmarkt van Tavistock, een stadje aan de rand van de woeste gronden van Dartmoor. En ook nu weer is het een heidens karwei om recht en orde te handhaven, want de kooplui met hun goedgevulde beurzen mogen zich verheugen in de belangstelling van menig crimineel. Maar dit jaar blijft het niet bij beurzensnijden en straatroof: midden in de stad wordt een lijk gevonden - gedumpt op een hoop afval en zonder hoofd. De abt van het nabijgelegen klooster die verantwoordelijk is voor de openbare orde, vraagt sir Baldwin en baljuw Puttock de zaak te onderzoeken. Aan hen de taak om een complex web van intriges te ontrafelen voordat het geweld in het overbevolkte stadje tot uitbarsting komt.

MICHAEL JECKS wordt algemeen beschouwd als de erfgenaam van Ellis Peters, schepper van broeder Cadfael. In zijn reeks misdaadromans rond de speurders sir Baldwin en Simon Puttock weet hij een spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland.

Verschenen in deze reeks: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Jecks
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038923758
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!