Het mooiste van Khalil Gibran

Prijs € 16,95

In herdruk

Khalil Gibran

Hardback | December 2004 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Een prachtig boek met de mooiste uitspraken van Kahlil Gibran samengesteld uit alle boeken van Gibran en een boek over Gibran (door Paulo Coelho: Wie inspireerde Kahlil Gibran). De sfeervolle illustraties zijn allen van de hand van Gibran en vormen een beeldende eenheid met de bijzondere uitspraken en overdenkingen. Kahlil Gibran, dichter, denker en schilder. Hij werd geboren in Bisharri in Libanon en stierf (op 48-jarige leeftijd) in New York. Miljoenen over de hele wereld, die met zijn geschriften vertrouwd zijn, beschouwen Gibran als een van de grootste geesten van onze tijd.Zijn werk werd in meer dan 25 talen vertaald. Zijn schilderijen en tekeningen zijn over de hele wereld verspreid.GEEF JE HART MAAR GEEF HET NIET BIJ ELKAAR IN BEWARING

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Khalil Gibran
Uitgever
Synthese
ISBN
9789062719808
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Een prachtig boek met de mooiste uitspraken van Kahlil Gibran samengesteld uit alle boeken van Gibran en een boek over Gibran (door Paulo Coelho: Wie inspireerde Kahlil Gibran). De sfeervolle illustraties zijn allen van de hand van Gibran en vormen een beeldende eenheid met de bijzondere uitspraken en overdenkingen.

Kahlil Gibran, dichter, denker en schilder. Hij werd geboren in Bisharri in Libanon en stierf (op 48-jarige leeftijd) in New York. Miljoenen over de hele wereld, die met zijn geschriften vertrouwd zijn, beschouwen Gibran als een van de grootste geesten van onze tijd.
Zijn werk werd in meer dan 25 talen vertaald. Zijn schilderijen en tekeningen zijn over de hele wereld verspreid.

GEEF JE HART MAAR GEEF HET NIET BIJ ELKAAR IN BEWARING

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Khalil Gibran
Uitgever
Synthese
ISBN
9789062719808
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Pak mee!