Het negende oordeel (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

James Patterson

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sarah Wells lijkt een alledaagse vrouw; ze is getrouwd en werkt als lerares Engels. Maar ze koestert ook een grote droom en om die te bereiken verdient ze s nachts bij als juwelendief. Tot het op een nacht misgaat en de vrouw van een beroemd acteur wordt vermoord. Brigadier Lindsay Boxer wordt op de zaak gezet, maar tast in het duister. Haar vriendinnen Cindy Thomas en Yuki Castellano volgen het onderzoek nauwlettend, beiden om een eigen reden. Dan worden een moeder en haar baby neergeschoten bij hun auto, maar er is niets gestolen en er worden geen sporen gevonden. Al snel blijkt er een seriemoordenaar aan het werk te zijn. The Womens Murder Club gaat de strijd aan voordat er nog meer onschuldige slachtoffers vallen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James Patterson
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023463665
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2011
Bestandsgrootte
824991 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Sarah Wells lijkt een alledaagse vrouw; ze is getrouwd en werkt als lerares Engels. Maar ze koestert ook een grote droom en om die te bereiken verdient ze s nachts bij als juwelendief. Tot het op een nacht misgaat en de vrouw van een beroemd acteur wordt vermoord. Brigadier Lindsay Boxer wordt op de zaak gezet, maar tast in het duister. Haar vriendinnen Cindy Thomas en Yuki Castellano volgen het onderzoek nauwlettend, beiden om een eigen reden.
Dan worden een moeder en haar baby neergeschoten bij hun auto, maar er is niets gestolen en er worden geen sporen gevonden. Al snel blijkt er een seriemoordenaar aan het werk te zijn.
The Womens Murder Club gaat de strijd aan voordat er nog meer onschuldige slachtoffers vallen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James Patterson
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023463665
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2011
Bestandsgrootte
824991 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig