Het ongrijpbare meisje (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Mario Vargas Llosa

EPUB met digitaal watermerk | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een zinderend liefdesverhaal van een Nobelprijswinnaar Het ongrijpbare meisje is Mario Vargas Llosa’s eerste echte liefdes­roman. Ricardo valt op zijn vijftiende als een blok voor een meisje dat zich Lily noemt. Maar op een dag verdwijnt ze spoorloos en ontdekt hij dat ze hem alleen maar leugens heeft verteld. In de jaren die volgen komt hij haar op de meest onverwachte momenten tegen: als aspirant-guerrillastrijdster, als echtgenote van een ­Franse diplomaat, als vrouw van een rijke Engelse renpaardenfokker, als minnares van een masochistische Japanse onderwereldfiguur. Elke keer noemt ze zich anders en elke keer is Ricardo weer als was in haar handen. Het ongrijpbare meisje is een avontuurlijke, erotische en spannende roman van een van de grootste schrijvers van Latijns-Amerika.De pers over Het ongrijpbare meisje ‘Vargas Llosa is een begaafd verteller.’ de Volkskrant ‘Vargas Llosa is een fenomenaal schrijver met een scherp vermogen de zwakheden van de menselijke soort bloot te leggen.’ NRC Handelsblad ‘Sprankelende roman.’ Vrij Nederland ‘Boordevol humor, liefde en erotiek. Het ongrijpbare meisje behoort tot de beste romans van Vargas Llosa.’ El País    

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mario Vargas Llosa
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789402309935
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2017
Bestandsgrootte
1238939 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Een zinderend liefdesverhaal van een Nobelprijswinnaar

Het ongrijpbare meisje is Mario Vargas Llosa’s eerste echte liefdes­roman. Ricardo valt op zijn vijftiende als een blok voor een meisje dat zich Lily noemt. Maar op een dag verdwijnt ze spoorloos en ontdekt hij dat ze hem alleen maar leugens heeft verteld.

In de jaren die volgen komt hij haar op de meest onverwachte momenten tegen: als aspirant-guerrillastrijdster, als echtgenote van een ­Franse diplomaat, als vrouw van een rijke Engelse renpaardenfokker, als minnares van een masochistische Japanse onderwereldfiguur. Elke keer noemt ze zich anders en elke keer is Ricardo weer als was in haar handen.

Het ongrijpbare meisje is een avontuurlijke, erotische en spannende roman van een van de grootste schrijvers van Latijns-Amerika.


De pers over Het ongrijpbare meisje

‘Vargas Llosa is een begaafd verteller.’ de Volkskrant

‘Vargas Llosa is een fenomenaal schrijver met een scherp vermogen de zwakheden van de menselijke soort bloot te leggen.’ NRC Handelsblad

‘Sprankelende roman.’ Vrij Nederland

‘Boordevol humor, liefde en erotiek. Het ongrijpbare meisje behoort tot de beste romans van Vargas Llosa.’ El País

 

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mario Vargas Llosa
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789402309935
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2017
Bestandsgrootte
1238939 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336