Het onvolmaakte wonder (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Andrea De Carlo

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rockster Nick Cruickshank is in de zestig en staat op het punt om voor de derde keer te trouwen. Hij heeft zijn band bij elkaar geroepen om in zijn villa in Zuid-Frankrijk een concert te geven. Het ijs voor het feest bestelt hij bij Milena Migliari, een jonge Italiaanse, die in het nabijgelegen dorp een biologische-ijswinkel heeft geopend. Milena heeft een vriendin en probeert zwanger te worden.Nick en Milena zijn in alles elkaars tegenpolen, maar vanaf hun eerste gesprek ontstaat er iets bijzonders. Ze hebben allebei genoeg van de rollen die het leven hun heeft toebedeeld: hij als rockster in een band waarvan de leden elkaar niet meer kunnen luchten of zien, zij in een relatie die ze niet meer wil. Door een speling van het lot en een snufje onvermijdelijke aantrekkingskracht nemen hun levens een onverwachte wending.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrea De Carlo
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028442726
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
1061131 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
284

Beschrijving

Rockster Nick Cruickshank is in de zestig en staat op het punt om voor de derde keer te trouwen. Hij heeft zijn band bij elkaar geroepen om in zijn villa in Zuid-Frankrijk een concert te geven. Het ijs voor het feest bestelt hij bij Milena Migliari, een jonge Italiaanse, die in het nabijgelegen dorp een biologische-ijswinkel heeft geopend. Milena heeft een vriendin en probeert zwanger te worden.
Nick en Milena zijn in alles elkaars tegenpolen, maar vanaf hun eerste gesprek ontstaat er iets bijzonders. Ze hebben allebei genoeg van de rollen die het leven hun heeft toebedeeld: hij als rockster in een band waarvan de leden elkaar niet meer kunnen luchten of zien, zij in een relatie die ze niet meer wil. Door een speling van het lot en een snufje onvermijdelijke aantrekkingskracht nemen hun levens een onverwachte wending.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrea De Carlo
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028442726
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
1061131 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
284