Het onzichtbare circus (e-Book)

Prijs € 13,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jennifer Egan

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontroerende roman over de hechte band tussen twee zussen San Francisco, 1978. De achttienjarige Phoebe is geobsedeerd door haar zus Faith, die als hippie naar Europa trok en in Italië op mysterieuze wijze om het leven kwam. Om erachter te komen wat er is gebeurd, reist Phoebe naar Europa. Aan de hand van ansichtkaarten die Faith destijds stuurde, volgt ze het spoor van haar zus via Londen, Amsterdam, Berlijn en Parijs. Daar ontdekt ze een waarheid die dramatischer blijkt te zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden. Jennifer Egan (Chicago, 1962) woont en werkt aan haar nieuwe roman in Brooklyn. Het onzichtbare circus is haar jubelend ontvangen debuut, dat verfilmd werd in 2001. Voor Bezoek van de knokploeg won ze vele prijzen, waaronder de Pulitzer Prize, de National Book Critics Circle Award en de Los Angeles Times Book Prize.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jennifer Egan
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029538466
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
1157861 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
314

Beschrijving

Ontroerende roman over de hechte band tussen twee zussen

San Francisco, 1978. De achttienjarige Phoebe is geobsedeerd door haar zus Faith, die als hippie naar Europa trok en in Italië op mysterieuze wijze om het leven kwam. Om erachter te komen wat er is gebeurd, reist Phoebe naar Europa. Aan de hand van ansichtkaarten die Faith destijds stuurde, volgt ze het spoor van haar zus via Londen, Amsterdam, Berlijn en Parijs. Daar ontdekt ze een waarheid die dramatischer blijkt te zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden.

Jennifer Egan (Chicago, 1962) woont en werkt aan haar nieuwe roman in Brooklyn. Het onzichtbare circus is haar jubelend ontvangen debuut, dat verfilmd werd in 2001. Voor Bezoek van de knokploeg won ze vele prijzen, waaronder de Pulitzer Prize, de National Book Critics Circle Award en de Los Angeles Times Book Prize.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jennifer Egan
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029538466
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
1157861 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
314