Het Pi-algoritme

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bert Bergs

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bert Bergs alias Robert Vandenberghe (°1945) was hoogleraar fysica aan de Universiteit Gent. Nadat hij in 2011 zijn wetenschappelijke loopbaan vaarwel had gezegd, kon hij zich toeleggen op zijn hobby's: muziek, de virtuele luchtvaart en ...schrijven. Geïnspireerd door zijn ervaring in de universitaire en academische wereld en door de talrijke buitenlandse reizen, schrijft hij in 2012 zijn eerste thriller 'Het duivelse recept'. Eind 2013 verscheen zijn tweede boek 'Cirkel Twaalf'. De Gentse informaticaprofessor, Gert Coorevits, wordt vermist na het bijwonen van een symposium in Heidelberg. Een verdwijning in het buitenland is altijd een moeilijke zaak, zodat de familie de journalist Marc Ackein inschakelt. Die ontdekt dat er vanuit Duitsland niet alleen belangstelling was voor de bijzondere expertise van de professor in verband met communicatieveiligheid, maar ook voor zijn obscure nevenpraktijken... In zijn typische flashbackstijl weet Bert Bergs de lezer te boeien door geleidelijk de feiten te ontrafelen, die zich afspelen in een realistische cyberwereld waarin ook grote mogendheden zich aan computerinbraken bezondigen. Maar hoe het met de professor is verlopen blijft een raadsel tot op het einde. Een ware pageturner.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bert Bergs
Uitgever
Eigenboekuitgeven.com
ISBN
9789491439773
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Beschrijving

Bert Bergs alias Robert Vandenberghe (°1945) was hoogleraar fysica aan de Universiteit Gent. Nadat hij in 2011 zijn wetenschappelijke loopbaan vaarwel had gezegd, kon hij zich toeleggen op zijn hobby's: muziek, de virtuele luchtvaart en ...schrijven. Geïnspireerd door zijn ervaring in de universitaire en academische wereld en door de talrijke buitenlandse reizen, schrijft hij in 2012 zijn eerste thriller 'Het duivelse recept'. Eind 2013 verscheen zijn tweede boek 'Cirkel Twaalf'.

De Gentse informaticaprofessor, Gert Coorevits, wordt vermist na het bijwonen van een symposium in Heidelberg. Een verdwijning in het buitenland is altijd een moeilijke zaak, zodat de familie de journalist Marc Ackein inschakelt. Die ontdekt dat er vanuit Duitsland niet alleen belangstelling was voor de bijzondere expertise van de professor in verband met communicatieveiligheid, maar ook voor zijn obscure nevenpraktijken...

In zijn typische flashbackstijl weet Bert Bergs de lezer te boeien door geleidelijk de feiten te ontrafelen, die zich afspelen in een realistische cyberwereld waarin ook grote mogendheden zich aan computerinbraken bezondigen. Maar hoe het met de professor is verlopen blijft een raadsel tot op het einde. Een ware pageturner.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bert Bergs
Uitgever
Eigenboekuitgeven.com
ISBN
9789491439773
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Pak mee!