Het probleem van mensen die naar zee gaan

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Koenraad Goudeseune

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Koenraad Goudeseune is alleen al voor eeuwig een favoriet door deze vier regels uit het gedicht 'Seizoenen': 'Wat doet die boom nou? / 'Raap dat meteen op!' / zou een moeder zeggen / Maar de herfst heeft geen moeder.'Zijn werk heeft iets te maken met dat van wellicht bekendere dichters als Rob Schouten en minder bekende als Nico Slothouwer; hij is een van de mannen van de vrolijke, soms ietwat morsige wanhoop waar ik intens van hou - de wanhoop van het leven als klusproject zonder handleiding.Koenraad Goudeseune werd in 1965 te Ieper geboren. Hij schreef eerder de bundels 'Dichters na mij', 'Atletiek van snijbloemen', 'Dat zij mij leest', 'Zen uit eigen werk'. Daarnaast schreef hij ook enkele brievenromans en verhalen. Hij werkt als taxichauffeur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Koenraad Goudeseune
Uitgever
Vrije Uitgevers, De
ISBN
9789491717048
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
101

Beschrijving

Koenraad Goudeseune is alleen al voor eeuwig een favoriet door deze vier regels uit het gedicht 'Seizoenen': 'Wat doet die boom nou? / 'Raap dat meteen op!' / zou een moeder zeggen / Maar de herfst heeft geen moeder.'
Zijn werk heeft iets te maken met dat van wellicht bekendere dichters als Rob Schouten en minder bekende als Nico Slothouwer; hij is een van de mannen van de vrolijke, soms ietwat morsige wanhoop waar ik intens van hou - de wanhoop van het leven als klusproject zonder handleiding.

Koenraad Goudeseune werd in 1965 te Ieper geboren. Hij schreef eerder de bundels 'Dichters na mij', 'Atletiek van snijbloemen', 'Dat zij mij leest', 'Zen uit eigen werk'.
Daarnaast schreef hij ook enkele brievenromans en verhalen. Hij werkt als taxichauffeur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Koenraad Goudeseune
Uitgever
Vrije Uitgevers, De
ISBN
9789491717048
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
101

Pak mee!