Het Talent uit Twente

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Claus Brockhaus

Hardback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Jachtseizoen op Nieuw Talent is weer geopend!Melany May is het tóptalent van de popacademie in Enschede. Haar jeugdvriendje Lukas Dikkers studeert aan het Instituut voor Nanotechnologie van de Universiteit Twente. Na de vuurwerkramp zijn ze elkaar uit het oog verloren. Maar niet uit het hart. Wanneer ze elkaar tien jaar later terugvinden, verdwijnt Melany echter spoorloos.Professor Steven Vermeer, een excentrieke hoogleraar Molecular Nanofabrication, helpt Lukas het verdwenen talent terug te vinden. En hij steunt hoofdinspecteur Frida Brandriet bij haar zoektocht naar de moordenaar van ex-juryleden van een talentenjacht.Samen komen ze erachter dat moord vandaag de dag niet alleen uit liefde, geldzucht of wraak wordt gepleegd, maar ook een eigentijds marketinginstrument is.Claus Brockhaus schreef onder andere Het Ros van Twente. De pers daarover: “Een echte pageturner.”“Flitsend proza, boordevol spanning.”“A rough guide through Twente.”

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Claus Brockhaus
Uitgever
Kanaal Twente
ISBN
9789080998360
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Beschrijving

Het Jachtseizoen op Nieuw Talent is weer geopend!

Melany May is het tóptalent van de popacademie in Enschede. Haar jeugdvriendje Lukas Dikkers studeert aan het Instituut voor Nanotechnologie van de Universiteit Twente.
Na de vuurwerkramp zijn ze elkaar uit het oog verloren. Maar niet uit het hart. Wanneer ze elkaar tien jaar later terugvinden, verdwijnt Melany echter spoorloos.
Professor Steven Vermeer, een excentrieke hoogleraar Molecular Nanofabrication, helpt Lukas het verdwenen talent terug te vinden. En hij steunt hoofdinspecteur Frida Brandriet bij haar zoektocht naar de moordenaar van ex-juryleden van een talentenjacht.
Samen komen ze erachter dat moord vandaag de dag niet alleen uit liefde, geldzucht of wraak wordt gepleegd, maar ook een eigentijds marketinginstrument is.

Claus Brockhaus schreef onder andere Het Ros van Twente. De pers daarover:
“Een echte pageturner.”
“Flitsend proza, boordevol spanning.”
“A rough guide through Twente.”

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Claus Brockhaus
Uitgever
Kanaal Twente
ISBN
9789080998360
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Pak mee!