Het verhaal van een middag (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Willem van Toorn

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Engelse journalist Henry Vettore krijgt als erfenis van zijn Italiaanse oom Angelo de kleine, vervallen villa aan de rivier, ten zuiden van Florence, waar hij als kind vier jaar heeft gewoond. Beslissende jaren: van het begin van de oorlog tot de bevrijding door de Amerikanen. In zijn enige literaire publicatie heeft Vettore de essentie van die jaren geconcentreerd tot het verhaal van één middag misschien zelfs van één ogenblik van die middag, een ogenblik dat bepalend is geweest voor het verdere verloop van zijn leven. In Italië, waar hij tot een besluit moet komen over wat hij met zijn erfenis moet beginnen, ontmoet hij de politicologe Silvana Bauer, die hem confronteert met háár schokkende verhaal over die middag, dat ogenblik dezelfde elementen, maar waargenomen door een kind aan de andere kant van de rivier.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem van Toorn
Uitgever
Querido
ISBN
9789021445748
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
765173 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
111

Beschrijving

De Engelse journalist Henry Vettore krijgt als erfenis van zijn Italiaanse oom Angelo de kleine, vervallen villa aan de rivier, ten zuiden van Florence, waar hij als kind vier jaar heeft gewoond. Beslissende jaren: van het begin van de oorlog tot de bevrijding door de Amerikanen.
In zijn enige literaire publicatie heeft Vettore de essentie van die jaren geconcentreerd tot het verhaal van één middag misschien zelfs van één ogenblik van die middag, een ogenblik dat bepalend is geweest voor het verdere verloop van zijn leven. In Italië, waar hij tot een besluit moet komen over wat hij met zijn erfenis moet beginnen, ontmoet hij de politicologe Silvana Bauer, die hem confronteert met háár schokkende verhaal over die middag, dat ogenblik dezelfde elementen, maar waargenomen door een kind aan de andere kant van de rivier.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem van Toorn
Uitgever
Querido
ISBN
9789021445748
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
765173 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
111