Het Victoriasysteem (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Eric Reinhardt

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

David Kolski, getrouwd en vader van twee kinderen, is als topmanager belast met de constructie van het project Uranus, de grootste wolkenkrabber bij La Défense in Parijs. Victoria de Winter is directeur human resources van een multinationaal bedrijf dat in Londen gevestigd is. Wanneer ze elkaar in een ondergrondse parkeergarage ontmoeten slaat de vonk meteen over, met alle noodlottige gevolgen van dien. Victoria is een vrouw die leeft van liaisons dangereuses. Zij heeft het vermengen van werk (macht) en plezier (seks) tot een systeem verheven en speelt daarmee haar gevaarlijke spel in de hoogste (zaken)kringen. Het Victoriasysteem is het verhaal van een obsessie en toont ons de hebzucht en verpulverende kracht van de zakenwereld of beter nog: van het geglobaliseerde superkapitalisme en ultraliberalisme. Deze ingrediënten maken Het Victoriasysteem tot een ambitieuze roman die geschreven is op de huid van de tijd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eric Reinhardt
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029585248
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
948619 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
397

Beschrijving

David Kolski, getrouwd en vader van twee kinderen, is als topmanager belast met de constructie van het project Uranus, de grootste wolkenkrabber bij La Défense in Parijs. Victoria de Winter is directeur human resources van een multinationaal bedrijf dat in Londen gevestigd is. Wanneer ze elkaar in een ondergrondse parkeergarage ontmoeten slaat de vonk meteen over, met alle noodlottige gevolgen van dien. Victoria is een vrouw die leeft van liaisons dangereuses. Zij heeft het vermengen van werk (macht) en plezier (seks) tot een systeem verheven en speelt daarmee haar gevaarlijke spel in de hoogste (zaken)kringen.

Het Victoriasysteem is het verhaal van een obsessie en toont ons de hebzucht en verpulverende kracht van de zakenwereld of beter nog: van het geglobaliseerde superkapitalisme en ultraliberalisme. Deze ingrediënten maken Het Victoriasysteem tot een ambitieuze roman die geschreven is op de huid van de tijd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eric Reinhardt
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029585248
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
948619 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
397