Het vijfde zegel (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ted Dekker

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Het vijfde zegel’ van Ted Dekker is het afsluitende deel in het tweeluik ‘Zegels van waarheid’, en is minstens zo spannend als het eerste deel ‘Nummer 49’. Fans van Dekkers eerdere serie ‘De cirkel’ kun hun hart ophalen. In ‘Nummer 49’ heeft Rachelle drie van de vijf Zegels van Waarheid gevonden en haar woonplaats Eden bevrijd. Nu is het de beurt aan de rest van de wereld. Ze gaat op zoek naar het Vierde en Vijfde Zegel voordat het rijk van de Mystici wordt vernietigd. De Mystici zeggen dat er geen verdediging mogelijk is tegen het Vijfde Zegel, maar Rachelles zoektocht om de mensheid te redden gaat voor. De klok tikt; het einde nadert. ‘Sfeervol. Spannend. Snel. Surrealistisch. Ontdek Dekker!' – BoekBloggenderwijs.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ted Dekker
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789043531856
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2019
Bestandsgrootte
2093291 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

‘Het vijfde zegel’ van Ted Dekker is het afsluitende deel in het tweeluik ‘Zegels van waarheid’, en is minstens zo spannend als het eerste deel ‘Nummer 49’. Fans van Dekkers eerdere serie ‘De cirkel’ kun hun hart ophalen.

In ‘Nummer 49’ heeft Rachelle drie van de vijf Zegels van Waarheid gevonden en haar woonplaats Eden bevrijd. Nu is het de beurt aan de rest van de wereld. Ze gaat op zoek naar het Vierde en Vijfde Zegel voordat het rijk van de Mystici wordt vernietigd. De Mystici zeggen dat er geen verdediging mogelijk is tegen het Vijfde Zegel, maar Rachelles zoektocht om de mensheid te redden gaat voor. De klok tikt; het einde nadert.

‘Sfeervol. Spannend. Snel. Surrealistisch. Ontdek Dekker!' – BoekBloggenderwijs.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ted Dekker
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789043531856
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2019
Bestandsgrootte
2093291 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig