Het woud (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Nele Neuhaus

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Midden in de nacht gaat in het bos in de buurt van Ruppertshain een caravan in vlammen op. Oliver von Bodenstein en Pia Sander van de recherche worden opgeroepen om onderzoek te doen naar brandstichting. Dat wordt al snel ook onderzoek naar moord – in de uitgebrande resten van de caravan wordt een stoffelijk overschot aangetroffen. Kort daarna wordt een doodzieke oude vrouw vermoord in een hospice. Bodenstein is ontzet; hij kende de vrouw al zijn hele leven. Het onderzoek leidt hem en Pia terug naar de zomer van 1972, toen Bodensteins beste vriend Artur spoorloos verdween. Een trauma dat hij nooit los heeft kunnen laten – en voor velen uit Ruppertshain te pijnlijk is om te willen bespreken. Het blijft niet bij twee doden. Rust er een vloek op het dorp?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nele Neuhaus
Uitgever
Q
ISBN
9789021405377
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2017
Bestandsgrootte
2632887 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
445

Beschrijving

Midden in de nacht gaat in het bos in de buurt van Ruppertshain een caravan in vlammen op. Oliver von Bodenstein en Pia Sander van de recherche worden opgeroepen om onderzoek te doen naar brandstichting. Dat wordt al snel ook onderzoek naar moord – in de uitgebrande resten van de caravan wordt een stoffelijk overschot aangetroffen.
Kort daarna wordt een doodzieke oude vrouw vermoord in een hospice. Bodenstein is ontzet; hij kende de vrouw al zijn hele leven. Het onderzoek leidt hem en Pia terug naar de zomer van 1972, toen Bodensteins beste vriend Artur spoorloos verdween. Een trauma dat hij nooit los heeft kunnen laten – en voor velen uit Ruppertshain te pijnlijk is om te willen bespreken. Het blijft niet bij twee doden. Rust er een vloek op het dorp?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nele Neuhaus
Uitgever
Q
ISBN
9789021405377
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2017
Bestandsgrootte
2632887 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
445