Hier (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Joke van Leeuwen

EPUB met digitaal watermerk | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hier is het huis aan de grens waar Stamvader woont. Van generatie op generatie lijkt het leven in het naburige dorp onveranderlijk, de mensen vieren er jaarlijks hun feesten. Stamvader is van elders gekomen om de grens te bewaken, en voert alles volgens de regels uit. Vreemdelingen zijn niet welkom, smokkelen is verboden, wantrouwen is zijn werk. Wanneer hij hulpbehoevend wordt, volgt zijn zoon Bardo hem op en zorgt diens vrouw Mara voor haar eigenwijze schoonvader, terwijl ze op betere tijden blijft hopen. Licht en warmte komen van Kleine, hun dochtertje, dat de barrières leert kennen, maar speels en onbevooroordeeld tussen iedereen door vlindert. Waarom trekken mensen grenzen? Wie meent bij welke kant te horen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joke van Leeuwen
Uitgever
Querido
ISBN
9789021409597
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
882017 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
173

Beschrijving

Hier is het huis aan de grens waar Stamvader woont. Van generatie op generatie lijkt het leven in het naburige dorp onveranderlijk, de mensen vieren er jaarlijks hun feesten. Stamvader is van elders gekomen om de grens te bewaken, en voert alles volgens de regels uit. Vreemdelingen zijn niet welkom, smokkelen is verboden, wantrouwen is zijn werk.
Wanneer hij hulpbehoevend wordt, volgt zijn zoon Bardo hem op en zorgt diens vrouw Mara voor haar eigenwijze schoonvader, terwijl ze op betere tijden blijft hopen. Licht en warmte komen van Kleine, hun dochtertje, dat de barrières leert kennen, maar speels en onbevooroordeeld tussen iedereen door vlindert.
Waarom trekken mensen grenzen? Wie meent bij welke kant te horen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joke van Leeuwen
Uitgever
Querido
ISBN
9789021409597
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
882017 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
173