Hier blijf ik (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Sanneke van Hassel

EPUB met digitaal watermerk | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met een minimum aan woorden weet Sanneke van Hassel een rijke en dynamische wereld op te roepen. Haar verhalen vormen een grootstedelijk universum, bevolkt door kleurrijke figuren. Een vastgoedhandelaar, twee Portugese vrachtwagenchauffeurs, een pasgetrouwd stel, een bouwvakker die van vogels houdt, een schaap op een binnenplaats en een meisje dat wil schaatsen: dicht op elkaar leiden zij in de stad hun totaal verschillende levens.Hier blijf ik is een bijzondere samenwerking tussen De Bezige Bij en de stadsexpositie De Kracht van Rotterdam. Voor FD Persoonlijk, het magazine van Het Financieele Dagblad liet Van Hassel zich een jaar lang inspireren door nieuwe stadsbeelden van jonge Rotterdamse fotografen.Hier blijf ik is een sprankelende bundel waarin verhaal en beeld een magisch verband aangaan. Sanneke van Hassel (Rotterdam, 1971) debuteerde in 2005 met de verhalenbundel IJsregen, gevolgd door de bundel Witte veder (2007). In 2008 ontving ze de BNG Nieuwe Literatuurprijs. In 2010 verscheen haar roman Nest, in 2012 gevolgd door een derde bundel, Ezels. Van Hassels werk wordt alom geprezen om de literaire kwaliteit. In 2013 werd haar de Anna Blaman Prijs toegekend.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sanneke van Hassel
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023489351
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
16417331 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
191

Beschrijving

Met een minimum aan woorden weet Sanneke van Hassel een rijke en dynamische wereld op te roepen. Haar verhalen vormen een grootstedelijk universum, bevolkt door kleurrijke figuren. Een vastgoedhandelaar, twee Portugese vrachtwagenchauffeurs, een pasgetrouwd stel, een bouwvakker die van vogels houdt, een schaap op een binnenplaats en een meisje dat wil schaatsen: dicht op elkaar leiden zij in de stad hun totaal verschillende levens.
Hier blijf ik is een bijzondere samenwerking tussen De Bezige Bij en de stadsexpositie De Kracht van Rotterdam. Voor FD Persoonlijk, het magazine van Het Financieele Dagblad liet Van Hassel zich een jaar lang inspireren door nieuwe stadsbeelden van jonge Rotterdamse fotografen.
Hier blijf ik is een sprankelende bundel waarin verhaal en beeld een magisch verband aangaan.

Sanneke van Hassel (Rotterdam, 1971) debuteerde in 2005 met de verhalenbundel IJsregen, gevolgd door de bundel Witte veder (2007). In 2008 ontving ze de BNG Nieuwe Literatuurprijs. In 2010 verscheen haar roman Nest, in 2012 gevolgd door een derde bundel, Ezels. Van Hassels werk wordt alom geprezen om de literaire kwaliteit. In 2013 werd haar de Anna Blaman Prijs toegekend.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sanneke van Hassel
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023489351
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
16417331 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
191