Hier ligt hemelrijk

schrijvers en kunstenaars begraven in Bergen

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Bob Polak

Paperback | Oktober 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Hier ligt Hemelrijk - Schrijvers en kunstenaars begraven in Bergen.De Algemene en R.K. begraafplaats van Bergen biedt een tehuis aan tientallen vermaaarde auteurs en kunstenaars. Van 'Jani' (Adriaan) Roland Holst tot Eddy du Perron, van Lucebert tot Charley Toorop, van Anthony van Kampen tot Jan Hemelrijk.Samen met fotograaf Ferry André de la Porte en tekenaar Herwolt van Doornen doorkruist Bob Polak momenteeel de begraafplaats. Hier ligt Hemelrijk, dat verschijnt ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van uitgeverij Conserve, biedt een uitgebreid overzicht (incl. wandelroute) van schrijvers, dichters, schilders (de Bergense School!), beeldhouwers en andere kunstenaars die hier hun laatste rustplaats vonden. Natuurljk komt ook de historie van de begraafplaats aan de orde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bob Polak
Uitgever
Uitgeverij Conserve
ISBN
9789054293446
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Hier ligt Hemelrijk - Schrijvers en kunstenaars begraven in Bergen.

De Algemene en R.K. begraafplaats van Bergen biedt een tehuis aan tientallen vermaaarde auteurs en kunstenaars. Van 'Jani' (Adriaan) Roland Holst tot Eddy du Perron, van Lucebert tot Charley Toorop, van Anthony van Kampen tot Jan Hemelrijk.
Samen met fotograaf Ferry André de la Porte en tekenaar Herwolt van Doornen doorkruist Bob Polak momenteeel de begraafplaats.
Hier ligt Hemelrijk, dat verschijnt ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van uitgeverij Conserve, biedt een uitgebreid overzicht (incl. wandelroute) van schrijvers, dichters, schilders (de Bergense School!), beeldhouwers en andere kunstenaars die hier hun laatste rustplaats vonden. Natuurljk komt ook de historie van de begraafplaats aan de orde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bob Polak
Uitgever
Uitgeverij Conserve
ISBN
9789054293446
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Pak mee!