Hizkia God is mijn sterkte

Prijs € 24,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Lynn Austin

Paperback | Juli 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 716 voor Christus regeert in Jeruzalem, de hoofdstad van het koninkrijk Juda, de koning Achaz. Deze koning heeft zich ondanks herhaalde waarschuwingen van de profeet Jesaja van God afgekeerd en vereert allerlei afgoden. Bij een poging om van zijn vijanden af te komen, offert hij twee van zijn zonen aan de afgod Moloch. De jongste zoon Hizkia wordt echter gespaard. Hizkia wordt, na de moord op zijn vader, troonopvolger. Hij is jong en onervaren, en een op een op macht beluste hogepriester maakt hier handig gebruik van. Dankzij de oproepen van de profeet Micha herinnert Hizkia zich echter de geboden van God en hij maakt een einde aan het vereren van afgoden in zijn land.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lynn Austin
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029717380
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2003
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

In 716 voor Christus regeert in Jeruzalem, de hoofdstad van het koninkrijk Juda, de koning Achaz. Deze koning heeft zich ondanks herhaalde waarschuwingen van de profeet Jesaja van God afgekeerd en vereert allerlei afgoden. Bij een poging om van zijn vijanden af te komen, offert hij twee van zijn zonen aan de afgod Moloch. De jongste zoon Hizkia wordt echter gespaard.
Hizkia wordt, na de moord op zijn vader, troonopvolger. Hij is jong en onervaren, en een op een op macht beluste hogepriester maakt hier handig gebruik van. Dankzij de oproepen van de profeet Micha herinnert Hizkia zich echter de geboden van God en hij maakt een einde aan het vereren van afgoden in zijn land.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lynn Austin
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029717380
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2003
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Pak mee!