Hoe de wind ook waait - grote letter uitgave

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Henny Thijssing-Boer

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De molenaarsdochter Netteke Houtman fladdert als een vrolijke vlinder het huwelijk in met Bart Hageman, enige zoon van een steenrijke Groninger herenboer. Haar liefde krijgt het echter zwaar te verduren, want Bart blijkt een erge stijfhoofdigheid vanuit z'n voorgeslacht te hebben meegekregen. Een diepe haat tegen hun naaste buren beheerst hem zodanig dat hij zijn vrouw elk contact met hen verbiedt.Netteke, met haar lief en liefhebbend hart, lukt het niet Barts hart te ontdooien. Ook het verdriet gaat hun woning niet voorbij, maar het maakt Bart steeds onbereikbaarder. Als een felle, uitslaande brand de hofstede van de buren grotendeels in de as legt en de verdenking van de buurt onmiddellijk op Bart valt, lijkt het of er iets knapt bij Netteke. Henny ¬Thijssing-Boer (1933 - 2011) heeft bijna negentig romans geschreven. Met jaarlijks bijna twee miljoen uitleningen voerde zij in de jaren '90 enkele jaren de Top 100 van de meest uitgeleende auteurs in de Nederlandse openbare bibliotheken aan.Uitgeverij Oorsprong brengt vijftien van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henny Thijssing-Boer
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461012548
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
426

Beschrijving

De molenaarsdochter Netteke Houtman fladdert als een vrolijke vlinder het huwelijk in met Bart Hageman, enige zoon van een steenrijke Groninger herenboer. Haar liefde krijgt het echter zwaar te verduren, want Bart blijkt een erge stijfhoofdigheid vanuit z'n voorgeslacht te hebben meegekregen. Een diepe haat tegen hun naaste buren beheerst hem zodanig dat hij zijn vrouw elk contact met hen verbiedt.
Netteke, met haar lief en liefhebbend hart, lukt het niet Barts hart te ontdooien. Ook het verdriet gaat hun woning niet voorbij, maar het maakt Bart steeds onbereikbaarder. Als een felle, uitslaande brand de hofstede van de buren grotendeels in de as legt en de verdenking van de buurt onmiddellijk op Bart valt, lijkt het of er iets knapt bij Netteke.

Henny ¬Thijssing-Boer (1933 - 2011) heeft bijna negentig romans geschreven. Met jaarlijks bijna twee miljoen uitleningen voerde zij in de jaren '90 enkele jaren de Top 100 van de meest uitgeleende auteurs in de Nederlandse openbare bibliotheken aan.
Uitgeverij Oorsprong brengt vijftien van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henny Thijssing-Boer
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461012548
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
426

Pak mee!