Hoe laat eigenlijk

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Jannah Loontjens

Paperback | Januari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als Aaf in haar hotelkamer wordt opgesloten door haar vriend, realiseert ze zich hoe verwrongen haar leven is. Ze is samen met Ralph naar Dakar gereisd, waar ze voor haar werk een artikel moet schrijven over een kunstmanifestatie.Vanaf het moment dat ze voet in Dakar zetten, gaat er van alles mis. Het wordt voor Aaf pijnlijk duidelijk hoe beklemmend haar relatie met Ralph is. Het liefst wil ze vluchten uit haar routineuze leven, maar in haar verwoede pogingen hiertoe zet ze een serie desastreuze gebeurtenissen in gang, waaruit de enige redding de terugkeer naar diezelfde routine dreigt te zijn.Jannah Loontjens (1974) groeide op in Zweden en Nederland. Ze studeerde filosofie en werkt momenteel aan haar proefschrift bij algemene literatuurwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. In 2002 publiceerde ze de dichtbundel Varianten van nu en daarna verscheen Het ongelooflijke krimpen (2006). In 2007 debuteerde ze als romanschrijfster met Veel geluk.Voor haar werk maakt Aaf een reis naar Senegal, maar vanaf het moment dat ze voet in Dakar zet, gaat er van alles mis.Hoe laat eigenlijk is het liefdesverhaal van twee mensen die langs elkaar heen leven, maar elkaar desondanks niet kunnen loslaten. Een prachtige filosofische roman over trouw en ontrouw, jaloezie, leugen en waarheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jannah Loontjens
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789044615548
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Beschrijving

Als Aaf in haar hotelkamer wordt opgesloten door haar vriend, realiseert ze zich hoe verwrongen haar leven is. Ze is samen met Ralph naar Dakar gereisd, waar ze voor haar werk een artikel moet schrijven over een kunstmanifestatie.
Vanaf het moment dat ze voet in Dakar zetten, gaat er van alles mis. Het wordt voor Aaf pijnlijk duidelijk hoe beklemmend haar relatie met Ralph is. Het liefst wil ze vluchten uit haar routineuze leven, maar in haar verwoede pogingen hiertoe zet ze een serie desastreuze gebeurtenissen in gang, waaruit de enige redding de terugkeer naar diezelfde routine dreigt te zijn.

Jannah Loontjens (1974) groeide op in Zweden en Nederland. Ze studeerde filosofie en werkt momenteel aan haar proefschrift bij algemene literatuurwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. In 2002 publiceerde ze de dichtbundel Varianten van nu en daarna verscheen Het ongelooflijke krimpen (2006). In 2007 debuteerde ze als romanschrijfster met Veel geluk.

Voor haar werk maakt Aaf een reis naar Senegal, maar vanaf het moment dat ze voet in Dakar zet, gaat er van alles mis.
Hoe laat eigenlijk is het liefdesverhaal van twee mensen die langs elkaar heen leven, maar elkaar desondanks niet kunnen loslaten. Een prachtige filosofische roman over trouw en ontrouw, jaloezie, leugen en waarheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jannah Loontjens
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789044615548
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300