Hoek van Holland Den Helder

Den Helder

Prijs € 12,50

Voor 23.00 besteld, morgen in huis.

Mark Hilberts

Paperback | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Is hardlopen een sport die hij beoefent of is het meer een vlucht uit het donkere verleden dat hij meedraagt? Deze uitdaging aangaan kan niet zonder terugblikken, het zal een lange pijnlijke confrontatie worden. Eigenlijk twijfelt hij aan alles maar weet één ding zeker, hij moet doorlopen. Het heeft geen zin om op te houden, stoppen zou immers fataal zijn. Flitsen en flarden van herinneringen schieten daarbij voortdurend door zijn hoofd. Gebeurtenissen zijn meer dan zij soms lijken, hebben vaak een diepere betekenis en volgen opvallend vaak dezelfde patronen. Soms beïnvloedbaar, meestal kansloos. In deze tijd flitsen we van hype naar hype waarin het beeld de waarde bepaalt of zijn het feiten? In de wirwar van feit en fictie tikt de klok en is er het onherroepelijke einde dat nadert. Of iets nu wel of niet zin, nut of betekenis heeft. Inktzwart is de strijd tussen betekenis en bestemming. Voetstappen verlichten deze route, op weg en in gedachten. De kleur van de herfst, het felgroene blad, de felle morgenzon, schaatsen op gitzwart natuurijs. Verzachten doet het enigszins. Lang duurt het gevoel niet. Wanneer het 'droge shirt' het natte lichaam bedekt heeft en de eerste dorst gelest is, volgt de onvermijdelijke terugkeer naar wat we in gedachten achtergelaten dachten te hebben.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mark Hilberts
Uitgever
Mark Hilberts
ISBN
9789082205206
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
133

Beschrijving

Is hardlopen een sport die hij beoefent of is het meer een vlucht uit het donkere verleden dat hij meedraagt? Deze uitdaging aangaan kan niet zonder terugblikken, het zal een lange pijnlijke confrontatie worden. Eigenlijk twijfelt hij aan alles maar weet één ding zeker, hij moet doorlopen. Het heeft geen zin om op te houden, stoppen zou immers fataal zijn. Flitsen en flarden van herinneringen schieten daarbij voortdurend door zijn hoofd.

Gebeurtenissen zijn meer dan zij soms lijken, hebben vaak een diepere betekenis en volgen opvallend vaak dezelfde patronen. Soms beïnvloedbaar, meestal kansloos. In deze tijd flitsen we van hype naar hype waarin het beeld de waarde bepaalt of zijn het feiten? In de wirwar van feit en fictie tikt de klok en is er het onherroepelijke einde dat nadert. Of iets nu wel of niet zin, nut of betekenis heeft. Inktzwart is de strijd tussen betekenis en bestemming. Voetstappen verlichten deze route, op weg en in gedachten. De kleur van de herfst, het felgroene blad, de felle morgenzon, schaatsen op gitzwart natuurijs. Verzachten doet het enigszins. Lang duurt het gevoel niet. Wanneer het 'droge shirt' het natte lichaam bedekt heeft en de eerste dorst gelest is, volgt de onvermijdelijke terugkeer naar wat we in gedachten achtergelaten dachten te hebben.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mark Hilberts
Uitgever
Mark Hilberts
ISBN
9789082205206
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
133

Pak mee!