Hoofdpijndossier

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Albert van 't Veer

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als Albert van 't Veer, een succesvolle reclameman, na een hersenvliesontsteking van zijn arts te horen krijgt dat het de enige en laatste keer is, blijkt dit een wel heel verkeerde uitspraak. Het zou namelijk niet bij die ene keer blijven.In dit waargebeurde verhaal beschrijft hij zijn gevecht tegen deze ziekte, die op onverklaarbare wijze steeds weer terugkomt. Een gevecht tegen de constante vaak helse, hoofdpijn, waarna hij uiteindelijk zelfs volledig arbeidsongeschikt wordt. En terwijl hij dagelijks pijn lijdt moet hij nog een ander gevecht voeren. Een gevecht tegen zijn verzekeringsmaatschappij, die al snel besluit om de afgesloten arbeidsongeschiktheidsverzekering niet uit te keren. Een ongelijke strijd van een individu tegen een grote machtige tegenstander, die geen middel schuwt om niet te hoeven betalen.Dit verhaal biedt een goede kijk in de wijze waarop Van 't Veer consequent werd tegengewerkt met maar een doel, net zo lang procederen totdat hij moet opgeven omdat de financiële middelen opraken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Albert van 't Veer
Uitgever
Schrijverspunt
ISBN
9789462660373
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Beschrijving

Als Albert van 't Veer, een succesvolle reclameman, na een hersenvliesontsteking van zijn arts te horen krijgt dat het de enige en laatste keer is, blijkt dit een wel heel verkeerde uitspraak. Het zou namelijk niet bij die ene keer blijven.

In dit waargebeurde verhaal beschrijft hij zijn gevecht tegen deze ziekte, die op onverklaarbare wijze steeds weer terugkomt. Een gevecht tegen de constante vaak helse, hoofdpijn, waarna hij uiteindelijk zelfs volledig arbeidsongeschikt wordt. En terwijl hij dagelijks pijn lijdt moet hij nog een ander gevecht voeren. Een gevecht tegen zijn verzekeringsmaatschappij, die al snel besluit om de afgesloten arbeidsongeschiktheidsverzekering niet uit te keren. Een ongelijke strijd van een individu tegen een grote machtige tegenstander, die geen middel schuwt om niet te hoeven betalen.

Dit verhaal biedt een goede kijk in de wijze waarop Van 't Veer consequent werd tegengewerkt met maar een doel, net zo lang procederen totdat hij moet opgeven omdat de financiële middelen opraken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Albert van 't Veer
Uitgever
Schrijverspunt
ISBN
9789462660373
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Pak mee!