Hooiberg (e-Book)

Louter onvergetelijke bijzaken

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Koos van Zomeren

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hooiberg. Is dat inderdaad een verzameling van ‘louter onvergetelijke bijzaken’? Is het een legpuzzel? Een gemaskerd zelfportret? Of toch een roman? Eén ding is zeker: de teksten op deze hooiberg vormen een kruidig mengsel. Er is humor in dit boek, er is poëzie en wijsheid en oorlog en trouwens ook een jonge hond in dit boek, er is een hooiberg die staat uit te blazen op een bergpad; er is een kikker met een bomgordel, en er zijn verscheidene Murakami’s in dit boek. Ja, in dit boek is meer dan een eenvoudige flaptekst kan bevatten. ‘Bij zo’n boek,’ aldus de schrijver zelf, ‘stel ik me voor dat iemand het leest en zo vrij is om te zeggen: Koos, wat heb je een ráár boek geschreven – en dan ben ik intens tevreden.’Hooiberg is een essentieel boek in het oeuvre van Koos van Zomeren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Koos van Zomeren
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029529136
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
294359 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

Hooiberg. Is dat inderdaad een verzameling van ‘louter onvergetelijke bijzaken’? Is het een legpuzzel? Een gemaskerd zelfportret? Of toch een roman? Eén ding is zeker: de teksten op deze hooiberg vormen een kruidig mengsel. Er is humor in dit boek, er is poëzie en wijsheid en oorlog en trouwens ook een jonge hond in dit boek, er is een hooiberg die staat uit te blazen op een bergpad; er is een kikker met een bomgordel, en er zijn verscheidene Murakami’s in dit boek. Ja, in dit boek is meer dan een eenvoudige flaptekst kan bevatten.
‘Bij zo’n boek,’ aldus de schrijver zelf, ‘stel ik me voor dat iemand het leest en zo vrij is om te zeggen: Koos, wat heb je een ráár boek geschreven – en dan ben ik intens tevreden.’
Hooiberg is een essentieel boek in het oeuvre van Koos van Zomeren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Koos van Zomeren
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029529136
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
294359 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216