Hoorns

Prijs € 22,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Joe Hill

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nog nooit kreeg je zoveel 'sympathy for the devil'Ig Perrish wordt na een wilde, verwarrende nacht wakker met een kater waar je u tegen zegt en hoorns op zijn hoofd. Eerst schrikt hij daar erg van, maar dan blijkt tot zijn verrassing dat iedereen hem de waarheid vertelt en dat hij mensen ertoe kan brengen hun meest immorele impulsen te volgen.Ig is nog steeds dezelfde aardige jongen, verdrietig om het verlies van zijn jeugdliefde Merrin, gemeden door zijn stadsgenoten omdat hij van de moord op haar beschuldigd wordt. Zal hij zijn nieuwe gaven kunnen gebruiken om boven tafel te krijgen wie Merrin verkracht en vermoord heeft in het bos?Hoorns is de tweede thriller van bestsellerauteur Joe Hill. Hoorns is succesvol verfilmd als Horns met Daniel Radcliffe in de hoofdrol.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joe Hill
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024567874
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Beschrijving

Nog nooit kreeg je zoveel 'sympathy for the devil'



Ig Perrish wordt na een wilde, verwarrende nacht wakker met een kater waar je u tegen zegt en hoorns op zijn hoofd. Eerst schrikt hij daar erg van, maar dan blijkt tot zijn verrassing dat iedereen hem de waarheid vertelt en dat hij mensen ertoe kan brengen hun meest immorele impulsen te volgen.



Ig is nog steeds dezelfde aardige jongen, verdrietig om het verlies van zijn jeugdliefde Merrin, gemeden door zijn stadsgenoten omdat hij van de moord op haar beschuldigd wordt. Zal hij zijn nieuwe gaven kunnen gebruiken om boven tafel te krijgen wie Merrin verkracht en vermoord heeft in het bos?


Hoorns is de tweede thriller van bestsellerauteur Joe Hill. Hoorns is succesvol verfilmd als Horns met Daniel Radcliffe in de hoofdrol.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joe Hill
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024567874
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Pak mee!