Huis zonder vensters

Prijs € 23,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Mieke Mosmuller

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

.... 'U vraagt toch om een wegwijzer? Als u de wegwijzers niet bekijkt, kunt u ongemerkt aan een afgrond komen te staan....'Anna zoekt rust in een Zwitsers bergstadje. Ze wil zich bezinnen op haar stukgelopen huwelijk en haar eigen rol daarin. Hoe kan een verliefdheid in haatgevoelens veranderen? Berusten niet al haar meningen en oordelen op subjectieve fantasie? Bestaat er waarheid? Waar is dan die God uit haar kinderjaren die zei de Waarheid zelf te zijn?Ze ontmoet een man die haar over de waarheid onderricht door die eenvoudig te zijn.Mieke Mosmuller (Amsterdam 1951) heeft meer dan dertig jaar ervaring als praktiserend arts. Geboeid door het raadsel van leven en dood enerzijds en het wonder van de menselijke ontmoeting anderzijds, verdiepte zij de filosofie tot spiritualiteit.In haar eerste boek, 'Zoek het licht, dat opgaat in het westen' beschreef zij de spiritualisering van het intellect (1994).In de daarop volgende jaren verschenen twaalf romans, tevens 'Gewoon God', dat ze samen met Toon Hermans schreef (1998), 'Meditatie' (2001), 'De heilige Graal' (2005), 'Waarom zou ik mediteren?' (2008), 'Ik doe wat ik wil!' (2012) en 'Een kind is een zichtbaar geworden liefde' (2013).Mieke Mosmuller geeft voordrachten en seminars in Nederland en andere Europese landen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mieke Mosmuller
Uitgever
Occident Media B.V.
ISBN
9789075240351
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
316

Beschrijving

.... 'U vraagt toch om een wegwijzer? Als u de wegwijzers niet bekijkt, kunt u ongemerkt aan een afgrond komen te staan....'
Anna zoekt rust in een Zwitsers bergstadje. Ze wil zich bezinnen op haar stukgelopen huwelijk en haar eigen rol daarin. Hoe kan een verliefdheid in haatgevoelens veranderen? Berusten niet al haar meningen en oordelen op subjectieve fantasie? Bestaat er waarheid? Waar is dan die God uit haar kinderjaren die zei de Waarheid zelf te zijn?
Ze ontmoet een man die haar over de waarheid onderricht door die eenvoudig te zijn.
Mieke Mosmuller (Amsterdam 1951) heeft meer dan dertig jaar ervaring als praktiserend arts. Geboeid door het raadsel van leven en dood enerzijds en het wonder van de menselijke ontmoeting anderzijds, verdiepte zij de filosofie tot spiritualiteit.
In haar eerste boek, 'Zoek het licht, dat opgaat in het westen' beschreef zij de spiritualisering van het intellect (1994).
In de daarop volgende jaren verschenen twaalf romans, tevens 'Gewoon God', dat ze samen met Toon Hermans schreef (1998), 'Meditatie' (2001), 'De heilige Graal' (2005), 'Waarom zou ik mediteren?' (2008), 'Ik doe wat ik wil!' (2012) en 'Een kind is een zichtbaar geworden liefde' (2013).
Mieke Mosmuller geeft voordrachten en seminars in Nederland en andere Europese landen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mieke Mosmuller
Uitgever
Occident Media B.V.
ISBN
9789075240351
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
316

Pak mee!