I love Mo (e-Book)

het Marokkaanse mannenalfabet van Ali tot Zaki

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Raja Felgata

EPUB met digitaal watermerk | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ali, Badr, Chakib, Driss, Emir, Farid... In het Marokkaanse mannenalfabet van journaliste Raja Felgata komen ze allemaal aan bod. Op basis van de gesprekken die ze voerde met Marokkaanse en Nederlandse vrouwen trekt ze een opmerkelijke conclusie: ondanks de soms vrolijke verwarring, blijkt het datingcircuit met Marokkaanse mannen vaak een slagveld van verloren illusies. De Marokkaanse man, die vaak een vrouw zoekt die zijn toekomstige kinderen kan verzorgen, bindt zich meer en meer aan een vrouw die geëmancipeerder, onafhankelijker en financieel daadkrachtiger is dan hij. I love Mo laat zien hoe mannen en vrouwen schipperen tussen verschillende werelden: aan de ene kant het thuisfront en de verwachtingen van de gemeenschap, aan de andere kant de drang naar zelfstandigheid en de innerlijke strijd om de juiste partnerkeuze te maken. Feminisme 3.0 – waar de Marokkaanse vrouw zich middenin bevindt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Raja Felgata
Uitgever
Querido
ISBN
9789021456614
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
1044003 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Beschrijving

Ali, Badr, Chakib, Driss, Emir, Farid... In het Marokkaanse mannenalfabet van journaliste Raja Felgata komen ze allemaal aan bod. Op basis van de gesprekken die ze voerde met Marokkaanse en Nederlandse vrouwen trekt ze een opmerkelijke conclusie: ondanks de soms vrolijke verwarring, blijkt het datingcircuit met Marokkaanse mannen vaak een slagveld van verloren illusies.
De Marokkaanse man, die vaak een vrouw zoekt die zijn toekomstige kinderen kan verzorgen, bindt zich meer en meer aan een vrouw die geëmancipeerder, onafhankelijker en financieel daadkrachtiger is dan hij. I love Mo laat zien hoe mannen en vrouwen schipperen tussen verschillende werelden: aan de ene kant het thuisfront en de verwachtingen van de gemeenschap, aan de andere kant de drang naar zelfstandigheid en de innerlijke strijd om de juiste partnerkeuze te maken.
Feminisme 3.0 – waar de Marokkaanse vrouw zich middenin bevindt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Raja Felgata
Uitgever
Querido
ISBN
9789021456614
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
1044003 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124