I love Nora (e-Book)

Prijs € 10,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Annie Robertson

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nina werkt in een kleine boekhandel in Londen. Ze is gek op Nora Ephron, en dan vooral op de film When Harry met Sally. Daarom is ze ooit begonnen aan het scenario voor een vervolg, maar dat heeft ze nooit afgemaakt. Dan betrapt ze haar vriend Will met een andere vrouw. Uit woede om Wills verwijt dat hun relatie onder andere mislukt is omdat zij nooit iets afmaakt, besluit Nina het tegendeel te bewijzen en haar scenario af te schrijven. Tegelijkertijd krijgt ze ook te maken met ruzies en huwelijksproblemen in haar omgeving en twee ouders in een flinke midlifecrisis. Als er een optie op haar script genomen wordt in Hollywood, moet ze samenwerken met een professionele scenarist die ze wel erg bijdehand vindt. Heeft ze nou te veel Nora Ephron gekeken en gelezen, of klinken ze toch verdacht veel als Harry en Sally?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annie Robertson
Uitgever
Q
ISBN
9789021409863
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2018
Bestandsgrootte
4195009 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246

Beschrijving

Nina werkt in een kleine boekhandel in Londen. Ze is gek op Nora Ephron, en dan vooral op de film When Harry met Sally. Daarom is ze ooit begonnen aan het scenario voor een vervolg, maar dat heeft ze nooit afgemaakt. Dan betrapt ze haar vriend Will met een andere vrouw. Uit woede om Wills verwijt dat hun relatie onder andere mislukt is omdat zij nooit iets afmaakt, besluit Nina het tegendeel te bewijzen en haar scenario af te schrijven. Tegelijkertijd krijgt ze ook te maken met ruzies en huwelijksproblemen in haar omgeving en twee ouders in een flinke midlifecrisis.
Als er een optie op haar script genomen wordt in Hollywood, moet ze samenwerken met een professionele scenarist die ze wel erg bijdehand vindt. Heeft ze nou te veel Nora Ephron gekeken en gelezen, of klinken ze toch verdacht veel als Harry en Sally?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annie Robertson
Uitgever
Q
ISBN
9789021409863
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2018
Bestandsgrootte
4195009 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246