I think I love you (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Allison Pearson

EPUB met digitaal watermerk | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Allison Pearson, de auteur die de mum-lit uitvond, met nieuw meeslepend boek over de eerste grote liefde van jonge meisjesVlak na haar moeders begrafenis vindt Petra in een kast een roze envelop. Er zit een brief uit 1974 in waarin staat dat zij de winnaar is van de Ultimate David Cassidy Quiz. De prijs: een ontmoeting met haar idool in Los Angeles. Haar moeder had de brief destijds verstopt terwijl zij nota bene alles in het werk had gesteld om de quiz te winnen; álle berichten die Cassidy had geschreven voor het fanclubblad had ze uit haar hoofd geleerd. Wat ze niet wist was dat al die leuke brieven niet door haar held werden geschreven maar door William Finn, een pas afgestudeerde jongen in geldnood. Petra besluit na al die jaren haar prijs alsnog te claimen en de voormalige uitgeverij van het fanclubblad ziet er wel een mooie nostalgie pr-mogelijkheid in. William Finn, Cassidys ghostwriter is ondertussen directeur van de uitgeverij. Hij zal Petra vergezellen naar Amerika.Petra gelooft dat ze eindelijk de man van wie ze al die jaren hield, zal ontmoeten. En dat is ook zo, maar zal ze hem herkennen?Allison Pearson (1960) studeerde Engelse letterkunde in Cambridge. Ze schreef voor diverse landelijke kranten en heeft een column in de Daily Telegraph. In 2002 debuteerde ze met de bestseller Hoe krijgt ze het voor elkaar?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Allison Pearson
Uitgever
Contact
ISBN
9789025436452
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2011
Bestandsgrootte
1515345 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
415

Beschrijving

Allison Pearson, de auteur die de mum-lit uitvond, met nieuw meeslepend boek over de eerste grote liefde van jonge meisjes

Vlak na haar moeders begrafenis vindt Petra in een kast een roze envelop. Er zit een brief uit 1974 in waarin staat dat zij de winnaar is van de Ultimate David Cassidy Quiz. De prijs: een ontmoeting met haar idool in Los Angeles.
Haar moeder had de brief destijds verstopt terwijl zij nota bene alles in het werk had gesteld om de quiz te winnen; álle berichten die Cassidy had geschreven voor het fanclubblad had ze uit haar hoofd geleerd. Wat ze niet wist was dat al die leuke brieven niet door haar held werden geschreven maar door William Finn, een pas afgestudeerde jongen in geldnood.
Petra besluit na al die jaren haar prijs alsnog te claimen en de voormalige uitgeverij van het fanclubblad ziet er wel een mooie nostalgie pr-mogelijkheid in. William Finn, Cassidys ghostwriter is ondertussen directeur van de uitgeverij. Hij zal Petra vergezellen naar Amerika.
Petra gelooft dat ze eindelijk de man van wie ze al die jaren hield, zal ontmoeten. En dat is ook zo, maar zal ze hem herkennen?
Allison Pearson (1960) studeerde Engelse letterkunde in Cambridge. Ze schreef voor diverse landelijke kranten en heeft een column in de Daily Telegraph. In 2002 debuteerde ze met de bestseller Hoe krijgt ze het voor elkaar?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Allison Pearson
Uitgever
Contact
ISBN
9789025436452
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2011
Bestandsgrootte
1515345 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
415