Ik beken (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jo Spain

EPUB met digitaal watermerk | September 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik beken’ van Jo Spain is een thriller over corruptie en vergelding. Voormalig bankier Harry McNamara wordt in zijn eigen huis op brute wijze vermoord, onder de ogen van zijn vrouw Julie. Het heeft er alle schijn van dat Harry’s vele zonden - corruptie en verraad - hem noodlottig zijn geworden. Een uur later meldt de indringer zich bij de politie en legt een bekentenis af. Er zijn nu een slachtoffer, een verdachte en een ooggetuige. Case closed. Maar de aanhoudende onrust van Julie geeft aanleiding voor twijfel. Is de verklaring van de dader ingegeven door schuldgevoel of is het zijn eerste stap in een groter plan? Jo Spain werkte eerder als adviseur op Economische Zaken bij het Ierse parlement. Haar debuut ‘Ik beken’ werd een bestseller in Ierland. Ze woont met haar man en vier kinderen in Dublin.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jo Spain
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026145193
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2018
Bestandsgrootte
1052746 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ik beken’ van Jo Spain is een thriller over corruptie en vergelding.

Voormalig bankier Harry McNamara wordt in zijn eigen huis op brute wijze vermoord, onder de ogen van zijn vrouw Julie. Het heeft er alle schijn van dat Harry’s vele zonden - corruptie en verraad - hem noodlottig zijn geworden. Een uur later meldt de indringer zich bij de politie en legt een bekentenis af. Er zijn nu een slachtoffer, een verdachte en een ooggetuige. Case closed. Maar de aanhoudende onrust van Julie geeft aanleiding voor twijfel. Is de verklaring van de dader ingegeven door schuldgevoel of is het zijn eerste stap in een groter plan?

Jo Spain werkte eerder als adviseur op Economische Zaken bij het Ierse parlement. Haar debuut ‘Ik beken’ werd een bestseller in Ierland. Ze woont met haar man en vier kinderen in Dublin.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jo Spain
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026145193
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2018
Bestandsgrootte
1052746 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig