Ik en mezelf

verhalenbundel

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Nederland kampen duizenden mannen en vrouwen met psychische problemen. Jaarlijks neemt het aantal mensen met depressieve gevoelens, ADHD, eetproblemen of overmatige angsten toe. Sommige zijn het slachtoffer van een aanranding of verkrachting, terwijl anderen worstelen met een paniekstoornis of zelfs suïcidaal zijn. Deze problemen zijn van invloed op het functioneren van de mensen; thuis, op school, op het werk en in de vrije tijd. Veel van deze problemen blijven verborgen, met alle nare gevolgen van dien.In IK & MEZELF nemen negen auteurs je mee in een wereld, waar we ons vaak geen voorstelling van kunnen maken.Met bijdragen van;Natasja Bijl, Karin Hazendonk, Mandy Verleijsdonk, Anne-Rose C. Hermer, Monique van den Brok, Dennis van Elten, Odile Schmidt en het schrijversduo Karin & Dimitri.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Scelta Publishing
ISBN
9789491884221
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Beschrijving

In Nederland kampen duizenden mannen en vrouwen met psychische problemen. Jaarlijks neemt het aantal mensen met depressieve gevoelens, ADHD, eetproblemen of overmatige angsten toe. Sommige zijn het slachtoffer van een aanranding of verkrachting, terwijl anderen worstelen met een paniekstoornis of zelfs suïcidaal zijn. Deze problemen zijn van invloed op het functioneren van de mensen; thuis, op school, op het werk en in de vrije tijd. Veel van deze problemen blijven verborgen, met alle nare gevolgen van dien.

In IK & MEZELF nemen negen auteurs je mee in een wereld, waar we ons vaak geen voorstelling van kunnen maken.

Met bijdragen van;
Natasja Bijl, Karin Hazendonk, Mandy Verleijsdonk, Anne-Rose C. Hermer, Monique van den Brok, Dennis van Elten, Odile Schmidt en het schrijversduo Karin & Dimitri.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Scelta Publishing
ISBN
9789491884221
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Pak mee!