Ik hoor paarden

Prijs € 11,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Sjors Kersten, Jarl Roelofsen

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze verhalen zijn gebaseerd op onjuiste feiten.Met IK HOOR PAARDEN doen weledele heren Kersten en Roelofsen een gooi naar de verfijnde kunst van het scrieben, niet te verwarren met het ordinaire schrijven. Immers, iedere boerenpummel, dan wel -lul, is in staat om (eventueel in eigen woorden) zinnen te formuleren die tezamen iets weg zouden kunnen hebben van wat men een verhaal noemt.Kersten en Roelofsen trachten dit te overstijgen met een combinatie van een beeldende schrijfstijl en merkwaardige hersenspinsels, die zouden moeten resulteren in enerzijds onderhoudende en meeslepende verhalen met een humoristische onder- dan wel boventoon en anderzijds onnodig lange zinnen met een overdaad aan bijvoeglijke en andersoortige naamwoorden.Deze bundel bevat verhalen voor leuke mensen met gevoel voor humor. Voelt u zich aangesproken? Lees dan vooral IK HOOR PAARDEN!Minder verhaaltjes, maar meer pagina's. Rara hoe kan dat?- Balthasar GerardsSjors en Jarl zijn briljant in hun compulsieve achterwege laten van logica.- Sophie PaulussenEindelijk weer iets om de open haard mee op te stoken!- De Sukkelkrant

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sjors Kersten, Jarl Roelofsen
Uitgever
aquaZZ
ISBN
9789490535896
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
228

Beschrijving

Deze verhalen zijn gebaseerd op onjuiste feiten.



Met IK HOOR PAARDEN doen weledele heren Kersten en Roelofsen een gooi naar de verfijnde kunst van het scrieben, niet te verwarren met het ordinaire schrijven. Immers, iedere boerenpummel, dan wel -lul, is in staat om (eventueel in eigen woorden) zinnen te formuleren die tezamen iets weg zouden kunnen hebben van wat men een verhaal noemt.

Kersten en Roelofsen trachten dit te overstijgen met een combinatie van een beeldende schrijfstijl en merkwaardige hersenspinsels, die zouden moeten resulteren in enerzijds onderhoudende en meeslepende verhalen met een humoristische onder- dan wel boventoon en anderzijds onnodig lange zinnen met een overdaad aan bijvoeglijke en andersoortige naamwoorden.



Deze bundel bevat verhalen voor leuke mensen met gevoel voor humor. Voelt u zich aangesproken? Lees dan vooral IK HOOR PAARDEN!



Minder verhaaltjes, maar meer pagina's. Rara hoe kan dat?

- Balthasar Gerards



Sjors en Jarl zijn briljant in hun compulsieve achterwege laten van logica.

- Sophie Paulussen



Eindelijk weer iets om de open haard mee op te stoken!

- De Sukkelkrant

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sjors Kersten, Jarl Roelofsen
Uitgever
aquaZZ
ISBN
9789490535896
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
228