Ik mis ons

Prijs € 17,00

Uitverkocht

Renee Van Kleef

Paperback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mark, veertiger, domineeszoon, huisvader en begenadigd pianist, ziet Kristel voor het eerst op Rotterdam CS. Ook al spreken ze elkaar niet, ze maakt een verpletterende indruk op hem. Als ze elkaar, niet geheel toevallig, voor de tweede keer ontmoeten, blijkt zij de tegenpool van zijn echtgenote Irma die carrière maakt bij hun familiebedrijf. Mark begint een dubbelleven waar hij bijna aan onderdoor gaat.Kristel overtuigt hem om de brieven van zijn overleden vader te bestuderen, brieven die hij jaren geleden had verborgen. Ze geven hem inzicht in diens duivels dilemma. Als Mark besluit om het werk van zijn vader voort te zetten, heeft hij eindelijk zijn doel in het leven gevonden. Samen met Kristel werkt hij aan een nieuwe geloofsovertuiging die de mensen dichter bij de natuur en bij elkaar zal brengen.Als Marks moeder ook overlijdt, is dat voor Irma aanleiding om alsnog een poging te wagen haar huwelijk te redden.Ik mis ons verhaalt over tijdloze thema's als liefde, geloof en business. Kunnen we loskomen van onze genen, onze drang om steeds beter te presteren, ten koste van onze band met de natuur?Renée van Kleef is een pseudoniem van Marja van Kleef en haar man René Wendel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Renee Van Kleef
Uitgever
Rhea, Uitgeverij
ISBN
9789090281230
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Mark, veertiger, domineeszoon, huisvader en begenadigd pianist, ziet Kristel voor het eerst op Rotterdam CS. Ook al spreken ze elkaar niet, ze maakt een verpletterende indruk op hem. Als ze elkaar, niet geheel toevallig, voor de tweede keer ontmoeten, blijkt zij de tegenpool van zijn echtgenote Irma die carrière maakt bij hun familiebedrijf. Mark begint een dubbelleven waar hij bijna aan onderdoor gaat.

Kristel overtuigt hem om de brieven van zijn overleden vader te bestuderen, brieven die hij jaren geleden had verborgen. Ze geven hem inzicht in diens duivels dilemma. Als Mark besluit om het werk van zijn vader voort te zetten, heeft hij eindelijk zijn doel in het leven gevonden. Samen met Kristel werkt hij aan een nieuwe geloofsovertuiging die de mensen dichter bij de natuur en bij elkaar zal brengen.

Als Marks moeder ook overlijdt, is dat voor Irma aanleiding om alsnog een poging te wagen haar huwelijk te redden.

Ik mis ons verhaalt over tijdloze thema's als liefde, geloof en business. Kunnen we loskomen van onze genen, onze drang om steeds beter te presteren, ten koste van onze band met de natuur?



Renée van Kleef is een pseudoniem van Marja van Kleef en haar man René Wendel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Renee Van Kleef
Uitgever
Rhea, Uitgeverij
ISBN
9789090281230
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig