Ik was erbij

Prijs € 17,48

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Chris Rockan

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een min of meer chronologische vertelling in gedichten over het leven van Jezus. Maar dan zo of ik, de lezer, er zelf bij was, Hem kon aanraken, horen en meemaken.Gedichten die nu eens verhalend zijn, dan weer poëtisch beschrijvend, een enkele keer ontroerend als de emoties en gevoelens van Jezus en zijn volgelingen worden beschreven.Maar steeds weer en overal was 'ík' bij ieder verhaal aanwezig en leefde intens mee met wat Jezus deed en te zeggen had.Dit alles toch ook samengevat op een wijze die de mystieke beleving ook voor de moderne mens aansprekelijk maakt.Bijna moeiteloos lijkt chris rockan de taal te gebruiken waarin hij de schoonheid van het woord onlosmakelijk verbindt met de precisie.Een belevenis die een heel andere kijk geeft op de bekende bijbelverhalen. Minder afstandelijk en meer betrokken bij de omwandelingen van Jezus door het heilige land.Een aanrader voor ieder die met Jezus wil meereizen op zijn tochten en tegelijk zijn beleving met God wil verdiepen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Chris Rockan
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461932761
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
84

Beschrijving

Een min of meer chronologische vertelling in gedichten over het leven van Jezus. Maar dan zo of ik, de lezer, er zelf bij was, Hem kon aanraken, horen en meemaken.
Gedichten die nu eens verhalend zijn, dan weer poëtisch beschrijvend, een enkele keer ontroerend als de emoties en gevoelens van Jezus en zijn volgelingen worden beschreven.
Maar steeds weer en overal was 'ík' bij ieder verhaal aanwezig en leefde intens mee met wat Jezus deed en te zeggen had.
Dit alles toch ook samengevat op een wijze die de mystieke beleving ook voor de moderne mens aansprekelijk maakt.
Bijna moeiteloos lijkt chris rockan de taal te gebruiken waarin hij de schoonheid van het woord onlosmakelijk verbindt met de precisie.
Een belevenis die een heel andere kijk geeft op de bekende bijbelverhalen. Minder afstandelijk en meer betrokken bij de omwandelingen van Jezus door het heilige land.
Een aanrader voor ieder die met Jezus wil meereizen op zijn tochten en tegelijk zijn beleving met God wil verdiepen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Chris Rockan
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461932761
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
84