Illusie

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Andrew Mayne

Paperback | Februari 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Chloe Macdonald werd vermoord, maar haar moordenaar is nooit gevonden. Negen maanden later lijkt ze uit haar eigen graf te zijn opgestaan, wanneer haar lichaam, ongeschonden door de tijd, op het kerkhof wordt aangetroffen. Deze en andere wonderbaarlijke moorden zijn het werk van een seriemoordenaar die al gauw bekend staat als de Tovenaar. Het is aan Jessica Blackwood, een telg uit een oud illusionistengeslacht en nu werkzaam bij de FBI, om de Tovenaar te stoppen. De media zit er bovenop en de tijd tikt onverminderd door. Kan Jessica met haar unieke talent de Tovenaar ontmaskeren voordat zij zelf het doelwit van zijn kunsten wordt?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrew Mayne
Uitgever
De Crime Compagnie
ISBN
9789461091079
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Chloe Macdonald werd vermoord, maar haar moordenaar is nooit gevonden. Negen maanden later lijkt ze uit haar eigen graf te zijn opgestaan, wanneer haar lichaam, ongeschonden door de tijd, op het kerkhof wordt aangetroffen. Deze en andere wonderbaarlijke moorden zijn het werk van een seriemoordenaar die al gauw bekend staat als de Tovenaar.
Het is aan Jessica Blackwood, een telg uit een oud illusionistengeslacht en nu werkzaam bij de FBI, om de Tovenaar te stoppen. De media zit er bovenop en de tijd tikt onverminderd door. Kan Jessica met haar unieke talent de Tovenaar ontmaskeren voordat zij zelf het doelwit van zijn kunsten wordt?

15-apr-2014

Coenraad De Kat

illusie of niet?

Andrew Mayne neemt je mee naar de wereld van Illusies en de FBI staat voor een groot raadsel . Ze roepen de hulp in van Jessica Blackwood. Ze werkt voor de FBI maar tevens stamt ze af van een oud illusienistengeslacht. Jessica werkt als forensisch accountant maar haar hulp wordt ingeroepen als ze voor een raadsel staan. Haar voorgeschiedenis met de kunst van illusie en goochelkunst moeten de FBI helpen de TOVENAAR ( zo wordt de moordenaar genoemd) te ontmaskeren. De seriemoordenaar pleegt 2 moorden die allerlei vragen oproepen omdat de slachtoffers dood aangetroffen worden als ze dat net zijn terwijl ze al langer doodverklaard zijn. De moordenaar wil zichzelf als bovennatuurlijk beschouwen en hierdoor ondoorgrondelijk lijken. Maar dan komt Jessica en die moet deze “goochelkunstenaar”ontmaskeren. Andrew voert de spanning langzaam op en werkt net als een illusionist naar een ontknoping toe. Je blijft en wordt als lezer getriggerd om door te blijven lezen omdat je wilt weten hoe het in elkaar zit en achter de werkwijze van de moordenaar wilt komen. Tijdens het lezen krijg je het idee dat je naar een voorstelling kijkt en dat de uitleg van het hoe en waarom uit de doeken wordt gedaan. De combinatie van deze 2 zo totaal verschillende werelden en werkwijze werken goed samen in dit verhaal. Deze combinatie zou volgens mij ook heel goed tot zijn recht komen als een tv serie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrew Mayne
Uitgever
De Crime Compagnie
ISBN
9789461091079
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Pak mee!