In de familie (e-Book)

Prijs € 11,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Joyce Spijker

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Spraakmakend familiedrama achter de schermen van politiek Den Haag Nina Satijn is een jonge fotografe, op zoek naar haar plek in het leven. Ze is single na een lange relatie en vindt steun bij haar oma Emma, die haar na de vroege dood van haar moeder voornamelijk heeft opgevoed. Nina’s vader Boudewijn, minister van Justitie en Veiligheid en bij een volgende kabinetsperiode in de race voor het premierschap, heeft zich tijdens de opvoeding nauwelijks om haar bekommerd en hertrouwde al snel met de mooie Marsala. Als Nina op een dag bij Emma op bezoek gaat, vindt ze haar op de grond in de woonkamer in haar huis in Wassenaar. Vermoord. Ze besluit alles op alles te zetten om de dader te vinden en de dood van haar geliefde oma te wreken.De pers over Spotlight‘Spotlight is net zo smeuïg, spannend en meeslepend als GTST en Gooische Vrouwen.’ Flair ‘Vlotte chicklit waarin de Nederlandse showbizz, en de bijbehorende vetes en roddels, centraal staan.’ NBD | Biblion ‘Smullen: de Nederlandse showbizz op zijn smeuïgst.’ Cosmopolitan ‘Veel meer inhoud dan een doorsnee vrouwenboek.’ Dagblad De Limburger ‘Een heerlijk boek voor uren ontspanning.’ Boekenblog Blogspot

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joyce Spijker
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402306859
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2016
Bestandsgrootte
1059864 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Spraakmakend familiedrama achter de schermen van politiek Den Haag

Nina Satijn is een jonge fotografe, op zoek naar haar plek in het leven. Ze is single na een lange relatie en vindt steun bij haar oma Emma, die haar na de vroege dood van haar moeder voornamelijk heeft opgevoed. Nina’s vader Boudewijn, minister van Justitie en Veiligheid en bij een volgende kabinetsperiode in de race voor het premierschap, heeft zich tijdens de opvoeding nauwelijks om haar bekommerd en hertrouwde al snel met de mooie Marsala.

Als Nina op een dag bij Emma op bezoek gaat, vindt ze haar op de grond in de woonkamer in haar huis in Wassenaar. Vermoord. Ze besluit alles op alles te zetten om de dader te vinden en de dood van haar geliefde oma te wreken.

De pers over Spotlight

‘Spotlight is net zo smeuïg, spannend en meeslepend als GTST en Gooische VrouwenFlair

‘Vlotte chicklit waarin de Nederlandse showbizz, en de bijbehorende vetes en roddels, centraal staan.’ NBD | Biblion

‘Smullen: de Nederlandse showbizz op zijn smeuïgst.’ Cosmopolitan

‘Veel meer inhoud dan een doorsnee vrouwenboek.’ Dagblad De Limburger

‘Een heerlijk boek voor uren ontspanning.’ Boekenblog Blogspot

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joyce Spijker
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402306859
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2016
Bestandsgrootte
1059864 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336