In de Greep van de Maffia

Prijs € 14,12

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Peter Schmitz

Paperback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Chicago, 1957. De jonge Tony Albertini neemt een radicaal besluit: hij wordt lid van de plaatselijke maffia, de machtige Outfit. Tony belooft eeuwige trouw aan de organisatie en wordt door de Don gezien als een beloftevolle kracht. Eindelijk lijkt de toekomst hem gunstig gezind. Maar wanneer hij van dichtbij wordt geconfronteerd met de vreselijke misdaden van The Outfit begint Tony te twijfelen. Heeft hij wel de goede keuze gemaakt? Een weg terug lijkt er niet meer te zijn... Een aangrijpend boek over moord, misdaad, trouw en verraad waarin de lezer onherroeppelijk de duistere en fascinerende sfeer van het Amerika van de jaren vijftig voelt.Peter Schmitz (1980) is geboren en getogen in Roermond. "In de Greep van de Maffia" is zijn debuutroman. U kunt de schrijver bereiken via schm0359@planet.nl Is het boek u bevallen? Vertel het voort via twitter, facebook of 'ouderwets' mondeling. Peter Schmitz zal u dankbaar zijn!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Schmitz
Uitgever
Limburger.nl/mijnboek
ISBN
9789461930088
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
103

Beschrijving

Chicago, 1957. De jonge Tony Albertini neemt een radicaal besluit: hij wordt lid van de plaatselijke maffia, de machtige Outfit.
Tony belooft eeuwige trouw aan de organisatie en wordt door de Don gezien als een beloftevolle kracht. Eindelijk lijkt de toekomst hem gunstig gezind. Maar wanneer hij van dichtbij wordt geconfronteerd met de vreselijke misdaden van The Outfit begint Tony te twijfelen. Heeft hij wel de goede keuze gemaakt? Een weg terug lijkt er niet meer te zijn... Een aangrijpend boek over moord, misdaad, trouw en verraad waarin de lezer onherroeppelijk de duistere en fascinerende sfeer van het Amerika van de jaren vijftig voelt.

Peter Schmitz (1980) is geboren en getogen in Roermond. "In de Greep van de Maffia" is zijn debuutroman. U kunt de schrijver bereiken via schm0359@planet.nl

Is het boek u bevallen? Vertel het voort via twitter, facebook of 'ouderwets' mondeling. Peter Schmitz zal u dankbaar zijn!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Schmitz
Uitgever
Limburger.nl/mijnboek
ISBN
9789461930088
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
103

Pak mee!