In de schaduw van toekomstige rampen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Max Niematz

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Schrijver dreigt het contact met de werkelijkheid te verliezen. Hij wil leven, alleen maar leven. Met dat doel zet hij definitief een punt achter zijn carrière, vertrekt in een oude Mercedes naar Wenen en raakt prompt verliefd op die prachtstad met haar grootse verleden. Op den duur deprimeert Wenen hem toch ook, zoals een vrouw dat doet die niet op je liefde zit te wachten. Is de werkelijkheid wel de juiste biotoop voor een geboren schrijver? Het is een vraag die Hendrik zelf niet meer kan beantwoorden, aangezien hij dan al in een staat van verregaande waanzin verkeert.Max Niematz debuteerde in 1995 met verhalen. Hij schreef zes romans, waaronder Kromzicht. Zijn debuut was genomineerd voor de Debutantenprijs, en een van zijn romans voor de Libris Literatuurprijs. Voor In de schaduw van toekomstige rampen maakte hij in Wenen in samenwerking met de NTR een radiodocumentaire.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Max Niematz
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789020412864
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Schrijver dreigt het contact met de werkelijkheid te verliezen. Hij wil leven, alleen maar leven. Met dat doel zet hij definitief een punt achter zijn carrière, vertrekt in een oude Mercedes naar Wenen en raakt prompt verliefd op die prachtstad met haar grootse verleden. Op den duur deprimeert Wenen hem toch ook, zoals een vrouw dat doet die niet op je liefde zit te wachten. Is de werkelijkheid wel de juiste biotoop voor een geboren schrijver? Het is een vraag die Hendrik zelf niet meer kan beantwoorden, aangezien hij dan al in een staat van verregaande waanzin verkeert.

Max Niematz debuteerde in 1995 met verhalen. Hij schreef zes romans, waaronder Kromzicht. Zijn debuut was genomineerd voor de Debutantenprijs, en een van zijn romans voor de Libris Literatuurprijs. Voor In de schaduw van toekomstige rampen maakte hij in Wenen in samenwerking met de NTR een radiodocumentaire.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Max Niematz
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789020412864
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Pak mee!