In het oude hotel

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Joseph Mitchell

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Salooneigenaren en straatpriesters, zigeuners en Mohawks, een bebaarde dame en een 93 jaar oude 'seafood-etarian' die gelooft dat zijn dieet hem nog eens twee decennia in leven zal houden. Dit zijn enkele van de mensen die Joseph Mitchell vereeuwigde in zijn reportages voor The New Yorker en in zijn boeken - De oude meneer Flood, De bodem van de haven en Het geheim van Joe Gould - die nog steeds beroemd zijn om hun nauwkeurige, respectvolle observaties, hun grafhumor en hun nonchalante, maar sublieme stijl.In het oude hotel bundelt deze meesterwerken samen met een aantal eerder geschreven verhalen en vormt zo een onuitwisbaar portret van New York en haar eigenzinnige burgers, geschreven door een van de grootste schrijvers van zijn tijd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joseph Mitchell
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048835379
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Beschrijving

Salooneigenaren en straatpriesters, zigeuners en Mohawks, een bebaarde dame en een 93 jaar oude 'seafood-etarian' die gelooft dat zijn dieet hem nog eens twee decennia in leven zal houden. Dit zijn enkele van de mensen die Joseph Mitchell vereeuwigde in zijn reportages voor The New Yorker en in zijn boeken - De oude meneer Flood, De bodem van de haven en Het geheim van Joe Gould - die nog steeds beroemd zijn om hun nauwkeurige, respectvolle observaties, hun grafhumor en hun nonchalante, maar sublieme stijl.
In het oude hotel bundelt deze meesterwerken samen met een aantal eerder geschreven verhalen en vormt zo een onuitwisbaar portret van New York en haar eigenzinnige burgers, geschreven door een van de grootste schrijvers van zijn tijd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joseph Mitchell
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048835379
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Pak mee!