In mijn bloed (e-Book)

Prijs € 1,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Milou van der Will

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Journaliste Benthe Berg wordt geconfronteerd met hartverscheurend nieuws. Haar dochtertje Céline is één van de kinderen die door pedofiel Rick V. zijn misbruikt. De dader komt weg met een lage straf en iedereen in het kleine Noord-Hollandse dorp Ringerdam blijft bovendien heilig in zijn onschuld geloven.Benthe vindt het vonnis zo onrechtvaardig dat ze in haar wanhoop besluit om wraak te nemen. Voor Céline. In alle stilte bereidt ze een aanslag op Rick V. voor. Op de dag dat hij vrijkomt, zal ze hem liquideren. Milou van der Will werd voor haar eerste boek Rood licht genomineerd voor Beste Thriller van het Jaar door Crimezone. Haar tweede thriller Breekijzer werd enthousiast onthaald door lezers en pers. Behalve thrillerauteur is Milou van der Will freelancejournaliste en interviewer.`Milou van der Will mag zich met recht bij het befaamde clubje thrillerschrijfsters scharen. Crimezone`Coming-of-age op ruwe wijze. de Volkskrant over Breekijzer

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Milou van der Will
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044345476
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2014
Bestandsgrootte
321415 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Journaliste Benthe Berg wordt geconfronteerd met hartverscheurend nieuws. Haar dochtertje Céline is één van de kinderen die door pedofiel Rick V. zijn misbruikt. De dader komt weg met een lage straf en iedereen in het kleine Noord-Hollandse dorp Ringerdam blijft bovendien heilig in zijn onschuld geloven.

Benthe vindt het vonnis zo onrechtvaardig dat ze in haar wanhoop besluit om wraak te nemen. Voor Céline. In alle stilte bereidt ze een aanslag op Rick V. voor. Op de dag dat hij vrijkomt, zal ze hem liquideren.

Milou van der Will werd voor haar eerste boek Rood licht genomineerd voor Beste Thriller van het Jaar door Crimezone. Haar tweede thriller Breekijzer werd enthousiast onthaald door lezers en pers. Behalve thrillerauteur is Milou van der Will freelancejournaliste en interviewer.

`Milou van der Will mag zich met recht bij het befaamde clubje thrillerschrijfsters scharen. Crimezone

`Coming-of-age op ruwe wijze. de Volkskrant over Breekijzer

7-sep-2014

Coenraad De Kat

in mijn bloed

Misdaadjournaliste Benthe Berg woont in het het Noord-Hollandse dorp Ringerdam. Ze stort zich volledig op de zaak waar ze over schrijft en dat brengt haar in benauwde posities. Zo is dit ook het geval als ze schrijft over Rick V een jongen uit het dorp die verdacht wordt voor pedofilie. Benthe vermoedt dat er veel meer aan de hand is en gaat op onderzoek uit om de waarheid boven tafel te krijgen met alle gevolgen van dien. Tijdens het onderzoek krijg ze te horen dat ook haar dochter in deze zaak een slachtoffer is en dan komt het moederinstinct naar boven en bijt ze als een pittbull zich vast in deze zaak. Na de korte maar ijzersterke proloog gelezen te hebben begint het verhaal waar je meteen wordt meegesleurd. Meteen als je begint te lezen is de klik met Benthe er en die laat niet los. De emotionele rollercoaster van Benthe onderga je tot aan het einde en dan pas kan je weer rustig ademhalen.Tijdens het verdere verloop van het verhaal val je van de ene verbazing in de andere van ongeloof zoals hoe de dorpsbewoners hun kop in het zand steken en het op hun eigen manier oplossen. Spanning is in ruime mate aanwezig en een aantal keer als je denkt even adem te kunnen halen dient de volgende wending zich al weer aan. Tot aan het einde blijf je verrast en vallen alle puzzelstukje in elkaar Milou heeft met In mijn bloed een thriller neergezet die staat als een huis en siddert van spanning en emoties. Ik hoop dat er nog vele boeken met Benthe mogen verschijnen en kijk er in ieder geval naar uit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Milou van der Will
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044345476
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2014
Bestandsgrootte
321415 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig